Faturimi dhe Abonimi Pyetje/Probleme/Anulime?

Për të gjitha blerjet, rinovimet dhe çështjet e faturimit në lidhje me SpyHunter, ju lutemi kontaktoni shitësin tonë të procesorit të pagesave, MyCommerce, drejtpërdrejt për zgjidhje të shpejtë.

Në varësi të numrit të porosisë që keni, mund të gjeni informacionin më poshtë se me cilin shitës duhet të kontaktoni.

Ne kemi numra porosish që zakonisht fillojnë me " ENS " dhe "JN", numra të rendit me numra dhe shkronja dhe/ose numra të rendit vetëm me numra.

Kur kontaktoni ndonjë nga shitësit(t), ju lutemi sigurohuni që të përfshini numrin tuaj të porosisë në email ose ta keni të disponueshëm kur telefononi. Nëse nuk e keni numrin tuaj të porosisë, ju lutemi jepni atyre informacionin tuaj dhe ata do të jenë në gjendje të gjejnë llogarinë tuaj.

Numrat e porosive që përbëhen vetëm nga numra përpunohen nga MyCommerce. Për porositë që përmbajnë vetëm numra, ju lutemi përdorni informacionin e mëposhtëm:

Për klientët amerikanë:

Nëse preferoni të kontaktoni MyCommerce përmes telefonit, mund të telefononi +1-800-406-4966 (pa pagesë) ose +1-952-646-5022 (24x7x356). Për të kontaktuar MyCommerce përmes postës elektronike, mund t'i dërgoni email në ordersupport@mycommerce.com.

Për klientët ndërkombëtarë:

  • Gjermani – +49 22182829389 / +49 22182829399 (MF 09:00-17:30 GMT)
  • MB – +44 2030145278 (24x7x365)

Ju gjithashtu mund t'i kontaktoni ata nëpërmjet postës elektronike në cilëndo nga adresat e postës elektronike specifike për gjuhën e mëposhtme.

Porositë që fillojnë me " ENS " dhe "JN" përpunohen nga PayPal . Mund të na kontaktoni drejtpërdrejt siç përshkruhet më poshtë ose, nëse preferoni të kontaktoni PayPal, shikoni llogarinë tuaj PayPal ose vizitoni https://www.paypal.com/smarthelp/contact-us.

Nëse kontaktoni MyCommerce ose PayPal me email, ju lutemi sigurohuni që të përfshini numrin tuaj të porosisë në email. Nëse nuk e keni numrin tuaj të porosisë, ju lutemi jepni atyre adresën e emailit që keni përdorur për të regjistruar SpyHunter. Nëse nuk keni asnjë nga informacionet e mëparshme, ju lutemi telefononi ata përmes telefonit dhe ata do të mund të gjejnë numrin tuaj të porosisë me informacionin e kartës suaj të kreditit. Ju lutemi mos jepni informacionin e kartës suaj të kreditit me email.

NJOFTIM PËR KONSUMATORËT E KALIFORNISË: Sipas Aktit të Rinovimit të Kalifornisë, ju mund të anuloni një abonim si më poshtë:

  1. Shkoni te www.enigmasoftware.com dhe klikoni butonin "Hyrja" në këndin e sipërm djathtas.
  2. Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.
  3. Në menynë e navigimit, shkoni te "Porosi/Licenca" . Pranë porosisë/licencës suaj, disponohet një buton për të anuluar abonimin tuaj nëse është e aplikueshme. Shënim: Nëse keni porosi/produkte të shumta, do t'ju duhet t'i anuloni ato në baza individuale.

Nëse keni ndonjë pyetje ose problem, mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes EnigmaSoft me telefon në +1 (888) 360-0646 (SHBA) / +353 76 680 3523 (Irlandë/International) ose me email në support@enigmasoftware.com.

Kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes teknike nëpërmjet SpyHunter

Në alternativë ndaj sa më sipër, ju gjithashtu mund të kontaktoni drejtpërdrejt me EnigmaSoft Limited duke kontaktuar departamentin tonë të mbështetjes duke hapur një biletë në Spyware HelpDesk SpyHunter 5. Mund të hyni në Spyware HelpDesk SpyHunter 5 nga ekrani kryesor i SpyHunter 5. Për të hapur një biletë mbështetjeje, klikoni në ikonën " HelpDesk ". Në dritaren që shfaqet, klikoni në skedën " Bileta e re ". Plotësoni formularin dhe klikoni në butonin " Dërgo" . Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë " Lloji i problemit " të zgjidhni, ju lutemi zgjidhni opsionin " Pyetje të përgjithshme ". Agjentët tanë mbështetës do të përpunojnë menjëherë kërkesën tuaj dhe do t'ju përgjigjen.

Kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes teknike përmes telefonit ose emailit

Shënim : Ju lutemi mos kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes teknike për pyetjet e faturimit. Për ndihmë me çështjet e faturimit, ju lutemi kontaktoni shitësin(ët) tanë direkt për zgjidhje të shpejtë.

Për të kontaktuar ekipin tonë të mbështetjes teknike, telefononi 1-888-360-0646 ose na dërgoni email.

Përpara se të telefononi ekipin tonë të mbështetjes teknike, DUHET të keni:

E disponueshme NUMRI I POROSISË ose ADRESA E EMAIL -it (që është adresa e emailit me të cilën jeni regjistruar). Nëse i lini mbështetjes sonë teknike një mesazh VOICEMAIL , DUHET të lini EMRI , NUMRIN TELEFONIT dhe NUMRIN E POROSISË ose ADRESËN E EMAIL -it (që është adresa e emailit me të cilën jeni regjistruar) në mesazh. Mund të mos jemi në gjendje t'ju ndihmojmë nëse nuk na jepni një numër porosie dhe/ose adresë emaili në mesazh.

Po ngarkohet...