SpyHunter ndihmon për të mbajtur kompjuterin tuaj të sigurt kundër malware dhe hakerëve

SpyHunter është krijuar për të integruar pa probleme mbrojtje të fuqishme kundër kërcënimeve shumë të sofistikuara të malware. Ai vjen me një ndërfaqe intuitive dhe opsione të avancuara personalizimi për të ndihmuar në rritjen e sigurisë tuaj në internet dhe mbrojtjen e malware. Shikoni demonstrimin tonë interaktiv të SpyHunter për të parë veçoritë e tij në veprim.

Klikoni imazhet për t'i parë ato në madhësinë e plotë

Skanim i shpejtë i malware për zbulimin e shpejtë dhe të lehtë të kërcënimeve.
Skanim i përmirësuar me shumë shtresa për të zbuluar dobësitë e fshehura.
Mbrojtëse të avancuara dhe efektive të sistemit në kohë reale të krijuara për të bllokuar malware përpara se të infektojnë kompjuterin tuaj.
Mbështetje teknike një-në-një dhe rregullime të personalizuara të malware për çështje unike.

Shihni Si funksionon SpyHunter

Krahasoni versionet e SpyHunter

Eksploroni veçoritë e sigurisë në secilin prej produkteve tona dhe shikoni se cila mbrojtje është më e mira për ju. Hiqni dhe korrigjoni të gjitha objektet e zbuluara dhe merrni ndihmë një-në-një nga ekipi ynë i mbështetjes së klientit. Abonohu tani dhe përjeto gamën e plotë të aftësive të zbulimit dhe korrigjimit të malware të SpyHunter!

bazë

Duke filluar nga $42/3 muaj.
Për pajisje. Faturuar paraprakisht.
Shkarkoni provë falas* Bleni Tani

* Shih ofertën e provës falas më poshtë. EULA dhe Politika e Privatësisë/Cookie .

Pro

Duke filluar nga $72/3 muaj.
Për pajisje. Faturuar paraprakisht.
Shkarkoni provë falas* Bleni Tani

* Shih ofertën e provës falas më poshtë. EULA dhe Politika e Privatësisë/Cookie .

Zbulimi dhe heqja e malware dhe PUP

Motori i heqjes i automatizuar dhe i lehtë për t'u përdorur i SpyHunter u ofron përdoruesve fillestarë dhe ekspertë aftësinë për të hequr në mënyrë efektive malware, trojans, ransomware, krimba, viruse, spyware, rootkits, keylogger, rrëmbyes të shfletuesit, adware dhe kërcënime të tjera. SpyHunter zbulon gjithashtu programe potencialisht të padëshiruara (PUP).

po po

Zbulimi i cenueshmërisë

Skanimi i dobësive të SpyHunter ndihmon në identifikimin e programeve legjitime në sistemin tuaj që mund të përmbajnë dobësi të raportuara. Përdoruesit mund ta përdorin këtë informacion për të riparuar ose përditësuar dobësitë për të rritur sigurinë e tyre.

po po

Roje të avancuara për të bllokuar malware

Mbrojtësit e sistemit shumë të optimizuar të SpyHunter janë krijuar për të mbajtur kompjuterin tuaj të sigurt duke parandaluar shkarkimin dhe ekzekutimin e malware dhe kërcënimeve të tjera përpara se të dëmtojnë sistemin tuaj dhe të komprometojnë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale.

po po

Fix Malware rregullon

Nëse një kërcënim i vazhdueshëm malware nuk mund të zgjidhet lehtësisht, ekipi ynë i mbështetjes teknike mund të krijojë dhe të ofrojë një rregullim personal të personalizuar specifik për problemet që infektojnë sistemin tuaj. Rregullimi i personalizuar do të dërgohet automatikisht në HelpDesk të SpyHunter dhe mund të zbatohet shpejt dhe me lehtësi në disa klikime për të zgjidhur problemin tuaj.

po po

Mbështetja e klientit një-në-një

HelpDesk i SpyHunter ofron qasje të drejtpërdrejtë tek ekipi ynë i mbështetjes teknike për të ndihmuar me çështje të lidhura me malware sipas nevojës. Ju mund të hyni në HelpDesk të SpyHunter sa herë të doni për ndihmë me të gjitha problemet tuaja të lidhura me malware.

po po

Skanimi dhe funksionaliteti i optimizmit

SpyHunter 5 ofron një listë të optimizimeve të sistemit, duke përfshirë zbulimin dhe zgjidhjen e objekteve potencialisht të pavlefshme dhe/ose të panevojshme të regjistrit. Duke fshirë në mënyrë selektive të dhënat e panevojshme të regjistrit dhe sistemit, mund të lironi hapësirë shtesë në disk, të rrisni mbrojtjen e privatësisë dhe të mbroni të dhënat personale.

Nr po

Mbrojtje e përmirësuar e privatësisë

SpyHunter Pro ju lejon të kryeni lehtësisht detyra të shumta pastrimi të Windows dhe shfletuesit të internetit që mund të heqin të dhëna të ndjeshme, duke përfshirë historinë tuaj të shfletimit, për të përmirësuar privatësinë dhe sigurinë tuaj personale.

Nr po

Shredder skedari

File Shredder përdor algoritme të avancuara të fshirjes (përfshirë standardet DoD, NIST dhe NSA) dhe është krijuar për të ofruar një metodë të thjeshtë për të fshirë në mënyrë të sigurt dhe të përhershme të dhënat që ju vendosni se nuk i dëshironi më.

Nr po

Fshirja e sigurt e diskut

SpyHunter Pro ju lejon të fshini me siguri të gjithë disqet me vetëm disa klikime. Ky funksionalitet mund të ndihmojë për të mbrojtur privatësinë tuaj në rastet kur dëshironi të shisni ose dhuroni një makinë të panevojshme.

Nr po

Skanimi i skedarit të kopjuar

Skanimi i skedarit të kopjuar është krijuar për të skanuar në mënyrë efikase sistemin tuaj për përmbajtje të kopjuar. Shumë përdorues mund të rimarrin hapësirë të konsiderueshme në disk duke hequr skedarët dublikatë të panevojshëm.

Nr po

Skanimi i skedarëve të mëdhenj

Skanimi i skedarëve të mëdhenj është krijuar për të skanuar në mënyrë efikase sistemin tuaj për skedarë të mëdhenj që mund të konsumojnë në mënyrë të panevojshme hapësirën në disk. Skanimi i skedarëve të mëdhenj është një mjet shumë i dobishëm për të identifikuar skedarë të mëdhenj mediash dhe përmbajtje të tjera që mund të dëshironi të fshini ose arkivoni për të liruar hapësirë të vlefshme në disk.

Nr po

SpyHunter Basic

Duke filluar nga $42/3 muaj.
Për pajisje. Faturuar paraprakisht.
Shkarkoni provë falas* Bleni Tani

* Shih ofertën e provës falas më poshtë. EULA dhe Politika e Privatësisë/Cookie .

SpyHunter Pro

Duke filluar nga $72/3 muaj.
Për pajisje. Faturuar paraprakisht.
Shkarkoni provë falas* Bleni Tani

* Shih ofertën e provës falas më poshtë. EULA dhe Politika e Privatësisë/Cookie .

Si ju mbron SpyHunter

SpyHunter ofron funksionalitet të fuqishëm për heqjen e malware, roje aktive të krijuara për të bllokuar kërcënimet më të fundit, teknologji të përparuar anti-rootkit, rregullime të personalizuara të malware, mbështetje teknike një-në-një kur nevojitet dhe veçori të tjera sigurie. Eksploroni të gjitha veçoritë

Zbulimi dhe heqja e malware

Motori i avancuar i pronarit anti-malware i SpyHunter është krijuar për të zbuluar kërcënimet më të fundit të malware. Motori i heqjes i automatizuar dhe i lehtë për t'u përdorur i SpyHunter u ofron përdoruesve fillestarë dhe ekspertë aftësinë për të hequr në mënyrë efektive trojanët, ransomware, krimbat, viruset, spyware, rootkits, keyloggers, rrëmbyesit e shfletuesit, adware dhe kërcënime të tjera.

Rojet e avancuara të sistemit bllokojnë automatikisht malware

Mbrojtësit e sistemit shumë të optimizuar të SpyHunter, të përfshira me abonimin me pagesë të SpyHunter dhe disa versione provë falas, janë krijuar për të mbajtur kompjuterin tuaj të sigurt duke parandaluar shkarkimin dhe ekzekutimin e malware dhe kërcënimeve të tjera përpara se të dëmtojnë sistemin tuaj dhe të komprometojnë privatësinë dhe të dhënat tuaja personale. Rojet e sistemit të SpyHunter janë projektuar posaçërisht për të funksionuar në sfond për të ofruar mbrojtje optimale të sigurisë, duke mos penguar në mënyrë të panevojshme performancën e sistemit.

Zbulimi dhe heqja e programeve potencialisht të padëshiruara dhe çështjeve të privatësisë

SpyHunter mund të zbulojë dhe heqë programe potencialisht të padëshiruara ("PUP"). PUP-të janë programe që një përdorues mund t'i perceptojë si të padëshiruar, të tilla si softueri reklamues, softuer i padëshiruar, grayware dhe telashe të tjera.

Shfletuesit dhe faqet e internetit të njohura të internetit mund të përdorin shpesh cookie për të personalizuar përvojën e përdoruesit. Në disa raste, këto cookie mund të vendosen nga faqet e internetit për të gjurmuar gjerësisht aktivitetin në internet të një përdoruesi. Cookies mund të paraqesin probleme të privatësisë për përdoruesit pasi ata mund të ruajnë informacione personale rreth zakoneve dhe historisë së shfletimit të internetit. SpyHunter mund të zbulojë dhe të heqë gjurmimin e sjelljes dhe skedarët e skedarëve të identifikuar nga EnigmaSoft se paraqesin probleme të mundshme të privatësisë.

Përdoruesit kanë mundësinë të përjashtojnë individualisht këto lloj objektesh, nëse dëshirojnë.

Skanim i fuqishëm i dobësive për të penguar sulmet e hakerëve

Hakerët shpesh shfrytëzojnë dobësitë që janë të fshehura në softuerin e përdorur zakonisht për të instaluar malware dhe për të vjedhur të dhënat tuaja personale. SpyHunter përfshin një skanim dobësie të krijuar për të ndihmuar në identifikimin e programeve legjitime në sistemin tuaj që mund të përmbajnë dobësi të raportuara. Përdoruesit mund ta përdorin këtë informacion për të riparuar ose përditësuar dobësitë për të rritur sigurinë e tyre.

Veçori

Mbrojtje e përmirësuar e privatësisë

SpyHunter Pro ju lejon të kryeni lehtësisht detyra të shumta pastrimi të Windows dhe shfletuesit të internetit që mund të heqin të dhëna të ndjeshme, duke përfshirë historinë tuaj të shfletimit, për të përmirësuar privatësinë dhe sigurinë tuaj personale.

Veçori

Skanimi i optimizimeve

SpyHunter Pro ju lejon të kryeni me lehtësi një numër detyrash të optimizimit të kompjuterit që mund të lirojnë hapësirë shtesë në disk dhe të heqin të dhëna të ndjeshme për të përmirësuar privatësinë dhe sigurinë tuaj personale. SpyHunter Pro përfshin gjithashtu funksionalitetin për të skanuar Regjistrin e Windows për objekte potencialisht të pavlefshme dhe të panevojshme.

Veçori

Shredder skedari

SpyHunter's File Shredder është krijuar për të ofruar një metodë të thjeshtë për të fshirë në mënyrë të sigurt dhe të përhershme të dhënat që ju vendosni se nuk i dëshironi më. Kur përdorni metoda normale për të fshirë skedarët e Windows, të dhënat mbeten në kompjuterin tuaj, të cilat mund të rikuperohen me softuer të specializuar. SpyHunter's File Shredder është krijuar për të zhdukur plotësisht informacionin e ndjeshëm në mënyrë që të mos mund të rikuperohet kurrë. SpyHunter ju lejon të zgjidhni nga një shumëllojshmëri algoritmesh fshirjeje, duke përfshirë standardet DoD, NIST dhe NSA. Mund të përdorni gjithashtu File Shredder për të fshirë në mënyrë të sigurt të gjithë skedarët që gjenden në koshin tuaj të riciklimit të Windows, duke parandaluar plotësisht rikuperimin.

Veçori

Fshirja e sigurt e diskut

SpyHunter Pro ju lejon të fshini me siguri të gjithë disqet me vetëm disa klikime. Ky funksionalitet mund të ndihmojë për të mbrojtur privatësinë tuaj në rastet kur dëshironi të shisni ose dhuroni një makinë të panevojshme.

Veçori

Skanimi i skedarit të kopjuar

Skanimi i skedarëve të dyfishtë të SpyHunter Pro është krijuar për të skanuar në mënyrë efikase sistemin tuaj për përmbajtje të kopjuar. Skanimi i skedarit të dyfishtë analizon përmbajtjen aktuale të skedarit kur skanon për dublikatë, kështu që mund të gjejë lehtësisht të dhënat e dyfishta edhe nëse skedarët kanë emra krejtësisht të ndryshëm. Shumë përdorues mund të rimarrin hapësirë të konsiderueshme në disk duke hequr skedarët dublikatë të panevojshëm.

Veçori

Skanimi i skedarëve të mëdhenj

Skanimi i skedarëve të mëdhenj të SpyHunter Pro është krijuar për të skanuar në mënyrë efikase sistemin tuaj për skedarë të mëdhenj që mund të konsumojnë në mënyrë të panevojshme hapësirën në disk. Skanimi i skedarëve të mëdhenj identifikon skedarët në vendndodhjet e zakonshme të përmbajtjes së përdoruesit që janë më të mëdha se 256 MB. Skanimi i skedarëve të mëdhenj është një mjet shumë i dobishëm për të identifikuar skedarë të mëdhenj mediash dhe përmbajtje të tjera që mund të dëshironi të fshini ose arkivoni për të liruar hapësirë të vlefshme në disk.

Aftësitë e zbulimit heuristik

Kërcënimet e avancuara të vazhdueshme, duke përfshirë shumë rootkite, shpesh përdorin teknika të fshehjes dhe enkriptimit të skedarëve për të shmangur zbulimin nga softueri i sigurisë. Aftësitë e zbulimit heuristik të SpyHunter synojnë të demaskojnë këto praktika mashtruese dhe të përpiqen të identifikojnë kërcënimet e ditës zero.

Heqja e sigurt e malware në nivel të sistemit

Në shumë raste, objektet e malware mund të bllokohen pa dashje nga sistemi operativ Windows dhe mund të jenë të vështira për t'u hequr ose për t'u karantinuar kur përdoruesit duan t'i heqin ato. SpyHunter përdor një proces të specializuar për të nisur sistemin në një mjedis të personalizuar që funksionon nën Windows dhe lejon SpyHunter të korrigjojë malware në nivelet më të ulëta të sistemit.

Ndërfaqja miqësore për përdoruesit

SpyHunter është zhvilluar dhe projektuar me programim preciz për të ofruar mbrojtje dhe siguri të sofistikuar në internet, ndërkohë që ofron ende një ndërfaqe intuitive, miqësore për përdoruesit për të sjellë thjeshtësi shtesë në jetën tuaj dixhitale.

Përmirësoni sigurinë tuaj në internet me SpyHunter Web Security (është FALAS!)

SpyHunter Web Security integrohet me shfletuesin tuaj dhe është krijuar për të bllokuar faqet e internetit potencialisht të dëmshme dhe për të ndihmuar në identifikimin e faqeve të internetit të raportuara si të sigurta.

Shfletim më i sigurt dhe më i sigurt në ueb

Mbroni privatësinë dhe sigurinë tuaj personale gjatë shfletimit. SpyHunter Web Security integrohet me motorët e njohur të kërkimit, si Google dhe Bing, dhe shfaq në mënyrë të dukshme kategoritë pranë rezultateve të kërkimit që i identifikojnë ato si "të sigurta", "potencialisht të pasigurta" ose "të pakategorizuara".

Mësoni më shumë rreth SpyHunter Web Security

Zgjidhni nga shfletuesit e mbështetur

* Për të kuptuar politikat tona, ju lutemi rishikoni edhe kriteret tona të EULA/TOS , Privatësisë/Cookie dhe Kriteret e Vlerësimit të Kërcënimeve . Nëse dëshironi të çinstaloni SpyHunter Web Security, mësoni se si .

HelpDesk i SpyHunter: Asistencë Teknike Një-në-Një për të zgjidhur çështjet më të vështira të malware

SpyHunter përfshin HelpDesk SpyHunter, i cili ofron qasje interaktive një-në-një në ekipin tonë të mbështetjes së klientit për përdoruesit e versioneve me pagesë të SpyHunter ose kur përfshihet në një promovim. Nëse SpyHunter 5 nuk është në gjendje të heqë automatikisht një objekt malware, ekipi ynë i mbështetjes teknike të klientit një-në-një, i përfshirë FALAS me SpyHunter, mund t'ju ndihmojë me çështje unike.
Mësoni më shumë se si funksionon SpyHunter HelpDesk

Qasje e drejtpërdrejtë një-në-një në mbështetjen e klientit

HelpDesk i SpyHunter ofron qasje direkte një-në-një në ekipin tonë të mbështetjes teknike për të ndihmuar me çështjet e lidhura me malware sipas nevojës, si dhe për të ofruar rregullime të personalizuara për çështje specifike malware. Mund të hyni në HelpDesk të SpyHunter sa herë të doni për ndihmë me të gjitha problemet tuaja të lidhura me malware.

* Shih ofertën e provës falas më poshtë. EULA dhe Politika e Privatësisë/Cookie .

Certifikatat dhe Raportet e Pavarura të Testit

SpyHunter ishte testuar në mënyrë të pavarur dhe kishte marrë certifikatat dhe/ose rezultatet e testimit të përcaktuara më poshtë. (Klikoni logot për të parë detajet)

Certifikuar nga AppEsteem

Duke u certifikuar nga AppEsteem, SpyHunter 5 ka përmbushur 100+ Kërkesat e Certifikimit të Aplikacioneve (ACR) të kërkuara nga AppEsteem për udhëzimet e tij strikte për softuer të pastër, duke mbajtur parasysh vlerat e transparencës dhe mbrojtjes së konsumatorit si pjesë e politikave të tij të projektimit.

Çertifikuar Deceptor Fighter nga AppEsteem

SpyHunter 5 merr një certifikim Deceptor Fighter nga AppEsteem, me një rezultat perfekt prej 100% Blocked Deceptors – PUP (programe potencialisht të padëshiruara) & UwS (softuer i padëshiruar).

SpyHunter 5 merr një rezultat 100% në testin e korrigjimit të malware AV-TEST

Aplikacioni adaptiv i mbrojtjes dhe korrigjimit të malware SpyHunter 5 arriti një rezultat perfekt 100% në të dyja pjesët e një testi korrigjues me dy pjesë të administruar nga AV-TEST.

TRUSTe Certifikimin "Certified Privacy".

EnigmaSoft ka përfunduar auditimin rigoroz të privatësisë së të dhënave të TRUSTe dhe ka arritur Certifikimin "Privatësia e Çertifikuar" e TRUSTe , duke demonstruar përkushtimin e EnigmaSoft ndaj praktikave të përgjegjshme të mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave.

Partner i certifikuar OPSWAT dhe Certifikimi i Artë për Anti-Malware

SpyHunter 5 për Windows i është dhënë Certifikimi i Artë OPSWAT për Anti-Malware . OPSWAT ofron metrika të besueshme dhe të qëndrueshme për vërtetimin e efektivitetit të produkteve kundër malware dhe vendosjen e besimit të pajisjes.

Shenja e kontrollit të certifikuar

SpyHunter 5 është i çertifikuar nga CHECKMARK CERTIFIED , një strukturë e pavarur testimi për produktet dhe shërbimet e sigurisë së informacionit.

Përmendjet e shtypit të kompanisë

Klikoni logot më poshtë për të lexuar artikujt e plotë. Klikoni këtu për të parë përmendjet shtesë në shtyp.

Sistemet operative të mbështetura

  • Microsoft® Windows® 7 (32-bit dhe 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate
  • Microsoft® Windows® 8, Windows 8.1 dhe Windows 8 Pro (32-bit dhe 64-bit)
  • Microsoft® Windows® 10 Home/Profesionale/Ndërmarrje/Edukim (32-bit dhe 64-bit)
  • Microsoft® Windows® 11 Home/Professional/Enterprise/Education (32-bit/64-bit/ARM)

Kërkesat minimale të pajisjeve fizike

CPU 1 GHz ose më i shpejtë
1 GB RAM ose më shumë
200 MB hapësirë të disponueshme në hard disk ose më shumë

Provoni SpyHunter pa rrezik

Mbrojtje dhe heqje e avancuar e malware

SpyHunter përdor kërkime të thelluara dhe teknologji të sofistikuara për t'ju ndihmuar të mbroni kundër malware, viruseve dhe kërcënimeve të tjera.

Garanci 30-ditore 100% e kthimit të parave!

Merrni një rimbursim të plotë në çdo kohë brenda 30 ditëve nga data e blerjes. Asnjë pyetje e bërë. Asnjë sherr. Asnjë stres.

Mbështetje teknike Premium një-në-një

Keni probleme me problemet unike të malware? Merrni shërbimin e personalizuar dhe të personalizuar të mbështetjes teknike një-në-një kur është e nevojshme me çështjet e malware.

Pyetjet e bëra më shpesh

Kam provuar programe të tjera antivirus/anti-malware, pse duhet të provoj SpyHunter?

Peizazhi i sotëm i malware ndryshon me një ritëm gjithnjë në rritje dhe nuk ka gjasa që ai të ngadalësohet së shpejti. Për të ndaluar malware dhe kërcënime të tjera të sigurisë, përdoruesit kanë nevojë për një zgjidhje të fuqishme, por të lehtë për t'u përdorur kundër malware. SpyHunter është projektuar me këtë qëllim në mendje - motori i tij adaptiv i zbulimit të malware mbështetet nga sistemet e analizës së kërcënimeve të bazuara në cloud që ofrojnë mbrojtje të fuqishme në kohë reale kundër infiltrimeve të malware. Compact OS i integruar funksionon në një nivel më të ulët se Windows dhe është një mjet integral për heqjen e rootkits dhe infeksioneve të tjera kokëfortë malware. SpyHunter përfshin gjithashtu një funksionalitet aktiv "System Guard" i krijuar për të bllokuar malware dhe objekte të tjera të dëmshme përpara se të mund të depërtojnë në kompjuterin e abonentëve.

Për të siguruar heqjen e plotë të malware dhe kënaqësinë e klientit, SpyHunter vjen me një shërbim të integruar të personalizuar të mbështetjes teknike një-në-një, SpyHunter HelpDesk. Abonentët mund të raportojnë çdo problem që hasin, të gjenerojnë dhe transmetojnë raporte diagnostikuese dhe të marrin rregullime të specializuara me porosi direkt në SpyHunter.

Si e rrit SpyHunter HelpDesk aftësinë tuaj për të luftuar malware të vazhdueshëm?

Si mund të ndihmojë SpyHunter me çështjet jo-malware?

Cilat janë kërkesat minimale të sistemit të SpyHunter?

Cila është politika juaj e rimbursimit?

Po ngarkohet...