Zgjidhni zgjidhjen e sigurisë që është e duhura për ju

EnigmaSoft ofron produkte sigurie premium të krijuara për të adresuar nevojat e përdoruesve kundër malware dhe për të mbrojtur privatësinë dhe të dhënat tuaja në internet.

SpyHunter Web Security

Shtesa e Sigurisë së Uebit

Windows® | MacOS®
Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox, Edge.
Mëso më shumë

SpyHunter Web Security është një shtesë (shtesë) e shfletuesit e konfiguruar posaçërisht për t'ju mbajtur të sigurt nga vendet potencialisht të rrezikshme në Ueb. Mjeti është krijuar për t'u përshtatur pa probleme me Chrome, Microsoft Edge, Safari dhe Firefox.

 • Identifikoni dhe bllokoni faqet e internetit potencialisht të pasigurta për t'u mbrojtur nga phishing, malware, shfrytëzimet e sigurisë dhe kërcënime të tjera.
 • Parandalon rrëmbimin e shfletuesit duke ndaluar softuerin e padëshiruar që të ndryshojë cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit pa lejen tuaj.
 • Integrohet pa probleme me motorët e kërkimit të njohur për t'ju ndihmuar t'ju ofrojë një përvojë më të mirë dhe të sigurt shfletimi ndërsa jeni në ueb.
 • Mbani faqet e internetit që ju besoni duke i përjashtuar ato nga lista e bllokimit të SpyHunter Web Security.

Shfletoni ueb më të sigurt dhe të sigurtë FALAS!
* Për të kuptuar politikat tona, ju lutemi rishikoni edhe kriteret tona të EULA/TOS , Privatësisë/Cookie dhe Kriteret e Vlerësimit të Kërcënimeve .

RegHunter 2

Optimizimi dhe Mbrojtja e Privatësisë

Dritaret®
Mëso më shumë
 • Rritni mbrojtjen e privatësisë dhe ndihmoni në optimizimin e sistemit tuaj
 • Funksionalitet i avancuar për të rritur mbrojtjen e privatësisë dhe për të liruar hapësirën në disk.
 • Skanoni Regjistrin tuaj të Windows për të identifikuar dhe hequr të dhënat e pavlefshme.
 • Identifikoni dhe fshini të dhënat personale të ruajtura të padëshiruara për të mbrojtur privatësinë personale.
 • Skanoni dhe hiqni skedarët e panevojshëm të kopjuar dhe të përkohshëm.
 • Mbështetja e klientit një-në-një

Duke filluar nga $30/6 muaj. për pajisje

Menaxher i Fjalëkalimit Cyclonis

Enkriptoni, ruani dhe aksesoni me lehtësi fjalëkalimet tuaja.

Windows® | MacOS® | Android® | iOS®
Mëso më shumë
 • Kasaforta juaj personale është e siguruar me standardin e avancuar të enkriptimit 256-bit (AES)
 • Funksionaliteti i sinkronizimit në renë kompjuterike për të sinkronizuar të dhënat tuaja në pajisjet tuaja të shumta
 • Një gjenerues i fuqishëm i fjalëkalimeve për të gjeneruar fjalëkalime komplekse unike
 • Një analizues i avancuar i fjalëkalimeve që vlerëson fuqinë e fjalëkalimeve tuaja
 • Zgjerimi i shfletuesit me aftësi të plotësimit automatik dhe të identifikimit automatik

Duke filluar nga $18/6 muaj.
Faturuar paraprakisht. Shihni planet e çmimeve.

Rezervimi i Cyclonis

Rezervim i besueshëm dhe i lehtë në renë kompjuterike për skedarët, fotografitë dhe të dhënat tuaja.

Windows® | MacOS® | Android® | iOS®
Mëso më shumë
 • Cyclonis Backup Wizard ju lejon të kopjoni lehtësisht të dhënat tuaja në cloud nga pajisje të shumta.
 • Të dhënat tuaja mbrohen nga vjedhja, dështimi i harduerit dhe sulmet e ransomware
 • Të dhënat tuaja janë të koduara me standardin e avancuar të enkriptimit 256-bit (AES)
 • Versionimi i skedarëve për të ruajtur versione të ndryshme të dokumenteve tuaja
 • Një magjistar i thjeshtuar i rivendosjes që ju lejon të përdorni të dhënat tuaja dhe të rivendosni skedarët tuaj

Duke filluar nga $42/6 muaj.
Faturuar paraprakisht. Shihni planet e çmimeve.

Keni një pyetje? Keni nevojë për ndihmë me produktin tuaj EnigmaSoft?

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona, referojuni Qendrës sonë të Mbështetjes për të mësuar se si të paraqisni një biletë mbështetjeje individuale, të gjeni pyetje të bëra shpesh, të shikoni skedarët e ndihmës së produktit dhe të përdorni informacione të tjera të dobishme. Nëse keni ende nevojë për më shumë ndihmë, na kontaktoni për mbështetje teknike, pyetje biznesi, komente ose më shumë.

Shkoni te Qendra e Mbështetjes Na kontaktoni
Po ngarkohet...

Detaje dhe kushte të rëndësishme të RegHunter

RegHunter është një mjet diagnostikues që ndihmon në zbulimin e problemeve të ndryshme kompjuterike. RegHunter është i disponueshëm si një abonim në baza gjashtëmujore, zakonisht duke filluar nga $30 me Rinovime Automatike, përveç nëse dhe derisa ta anuloni. Përdorimi dhe blerja e RegHunter është subjekt i politikave, termave dhe kushteve tona. Për të kuptuar politikat, termat dhe kushtet tona, ju lutemi rishikoni edhe EULA -n tonë, Politikën e Privatësisë, Politikën e Cookies dhe Kushtet e Zbritjes . Nëse dëshironi të çinstaloni RegHunter, mësoni se si .

Detajet dhe kushtet e menaxherit të fjalëkalimit Cyclonis

Provë FALAS: Ofertë 30-ditore një herë! Nuk kërkohet kartë krediti për provë falas. Funksionalitet i plotë për kohëzgjatjen e provës falas. (Funksionaliteti i plotë pas Provës Falas kërkon blerjen e abonimit.) Për të mësuar më shumë rreth politikave dhe çmimeve tona, shihni EULA , Politika e privatësisë , Kushtet e zbritjes dhe faqen e blerjeve . Nëse dëshironi të çinstaloni aplikacionin, ju lutemi vizitoni faqen Udhëzimet e çinstalimit.

Detajet dhe kushtet e rezervimit të Cyclonis

Plani Pa pagesë Basic Cyclonis Backup ju jep 2 GB hapësirë ruajtëse në renë kompjuterike me funksionalitet të plotë! Nuk kërkohet kartë krediti. Keni nevojë për më shumë hapësirë ruajtëse? Blini një plan më të madh të Cyclonis Backup sot! Për të mësuar më shumë rreth politikave dhe çmimeve tona, shihni Kushtet e Shërbimit , Politikën e Privatësisë , Kushtet e Zbritjes dhe Faqen e Blerjeve . Nëse dëshironi të çinstaloni aplikacionin, ju lutemi vizitoni faqen Udhëzimet e çinstalimit.