Si të promovoni SpyHunter si një Filialin ShareASale

Promovoni SpyHunter dhe ktheni trafikun tuaj të internetit në para. Është e lehtë të bëhesh një filial me vetëm disa hapa të shpejtë.

Bashkohuni me ShareASale

Regjistrohu si një bashkëpunëtor me ShareASale. Nëse jeni regjistruar tashmë me ShareASale, thjesht hyni në llogarinë tuaj, kërkoni për SpyHunter dhe shtoni atë për të filluar.

Promovoni SpyHunter

Kur bëheni bashkëpunëtor, ju merrni një instalues të personalizuar SpyHunter dhe një lidhje përcjellëse. Kur dikush përdor lidhjen tuaj të filialit për të blerë SpyHunter, komisioni i shitjeve ju kreditohet drejtpërdrejt.

Fitoni 55% komision

Kur një përdorues blen një abonim standard SpyHunter, ju merrni një komision 55% mbi çmimin aktual të shitjes që i ngarkohet përdoruesit. Gjurmo aktivitetin tënd nga pulti i filialit dhe shiko të ardhurat të rriten ndërsa shet. † Shih detajet.

Përfitimet e promovimit të SpyHunter

Promovoni një aplikacion anti-malware me performancë të lartë

Jeni lodhur nga promovimi i produkteve me performancë të ulët? SpyHunter është një program kundër malware me norma fitimprurëse konvertimi.

Merrni 55% komision

Ne ofrojmë një komision prej 55%. Me çmimin e shitjes me pakicë prej $72 , ju merrni mbi $39.60 në xhepin tuaj! † Shih detajet.

Normat e larta të konvertimit

SpyHunter ka arritur historikisht norma të larta fitimprurëse konvertimi me trafik shumë të synuar.

Kthime dhe rimbursime të ulëta

SpyHunter është një program me cilësi të lartë, me konvertim të lartë që historikisht ka pasur norma të ulëta rimbursimi dhe norma rimbursimi prej më pak se 1%.

Sistemi i avancuar i përcjelljes së filialeve

Paneli i filialit tuaj ofron një pamje gjithëpërfshirëse të shitjeve dhe komisioneve tuaja. Mund të shikoni fitimet dhe pagesat tuaja dhe të gjurmoni performancën tuaj.

Regjistrimi i lehtë i Filialit

Për t'u bërë një bashkëpunëtor dhe për të promovuar SpyHunter, regjistrohuni përmes ShareASale (ose regjistrohuni nëse tashmë keni një llogari) dhe kërkoni për SpyHunter.

SpyHunter është i besuar nga ekspertët

SpyHunter është produkti kryesor anti-malware i ofruar nga EnigmaSoft Ltd., një zhvillues kryesor i softuerit të sigurisë kibernetike. SpyHunter ofron mbrojtje rigoroze kundër malware më të fundit, ransomware, rrëmbyes të shfletuesit, adware, trojans, rootkits, kërcënime të tjera dhe gjithashtu programe potencialisht të padëshiruara. SpyHunter 5 është testuar dhe/ose certifikuar nga AppEsteem Certification , AppEsteem's Deceptor Fighter Program , Checkmark Certified , TRUSTe , OPSWAT dhe AV-TEST .

SpyHunter 5 Certifikuar nga AppEsteem
SpyHunter 5 i certifikuar nga AppEsteem Deceptor Fighters
SpyHunter 5 merr rezultatin 100% të efektivitetit nga AV-TEST
TRUSTe
Çertifikimin e privatësisë TRUSTe
SpyHunter 5 është një partner i çertifikuar OPSWAT me një certifikatë të artë për anti-malware
CHECKMARK CERTIFIED SpyHunter 5 është i certifikuar me Checkmark

Si të regjistroheni për të filluar shitjen e SpyHunter

Aplikoni tani për të filluar promovimin e SpyHunter dhe fitimin e komisioneve.

Bashkohuni tani dhe filloni të fitoni para sot

  1. Regjistrohuni për një llogari të filialit të ShareASale (nëse nuk e keni tashmë një të tillë). ShareASale është një platformë shoqëruese e palëve të treta që trajton gjurmimin dhe pagesat për programet e filialeve. Shënim: Nëse jeni regjistruar tashmë me ShareASale, thjesht hyni në llogarinë tuaj.
  2. Pasi të keni hyrë në ShareASale, kërkoni për "SpyHunter" ose "EnigmaSoft" dhe zgjidhni "Bashkohu në program".
  3. Pasi aplikacioni juaj të shqyrtohet, do të merrni informacion shtesë për t'ju ndihmuar të promovoni SpyHunter nëse jeni miratuar.
  4. E RËNDËSISHME: PARA se të shtoni SpyHunter në faqet tuaja të internetit, ju lutemi prisni për një email me lidhjet tuaja të personalizuara të përcjelljes. MOS përdorni panelin e kontrollit ShareASale për të gjeneruar lidhje përcjellëse të filialeve. Për të ndihmuar në përmirësimin e saktësisë në gjurmimin e shitjeve tuaja, ne do t'ju dërgojmë me email lidhje të personalizuara gjurmimi/shkarkimi për SpyHunter me ID-në tuaj të filialit ShareASale të ngulitur drejtpërdrejt. Kjo ndihmon për të siguruar që çdo shitje që bëni do t'ju kreditohet në mënyrë që komisionet tuaja të gjurmohen siç duhet. Ne do t'ju dërgojmë një email shtesë me lidhjet tuaja të personalizuara të përcjelljes. Ju lutemi përdorni vetëm lidhjet nga emaili kur shtoni SpyHunter në faqen tuaj të internetit.
  5. ShareASale do të kreditojë llogarinë tuaj për komisionet e fituara dhe do të trajtojë drejtpërdrejt pagesat për ju. Shihni gjithashtu Udhëzimet dhe Rregullat e Filialit të EnigmaSoft .

Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund të fitoj para duke shitur SpyHunter?

EnigmaSoft Limited ka kënaqësinë të njoftojë se SpyHunter, një produkt anti-malware me performancë të lartë, është i disponueshëm për t'u promovuar përmes programit të filialit ShareASale. ShareASale është një platformë shoqëruese e palëve të treta që trajton gjurmimin dhe pagesat për programet e filialeve. Me SpyHunter, ju fitoni një komision prej 55% për çdo shitje të re (pa përfshirë rinovimet). † Shih detajet.

Pse duhet të promovoj SpyHunter?

Sa mund të fitoj nëse promovoj SpyHunter?

Si dhe kur paguhem?

Si mund të gjurmoj shitjet dhe performancën time?

Ku mund t'i gjej termat dhe kushtet për llogarinë time të filialit ShareASale dhe të ardhurat e mia nga komisioni?

A kam të drejtë të jem një bashkëpunëtor i ShareASale për SpyHunter?

Ku mund ta gjej lidhjen time të filialit?

Çfarë është e ndaluar?

Bëhuni një bashkëpunëtor sot!

† Commissions are earned ONLY on initial sales (not renewals). Commissions are paid based on the actual sale price charged. Commissions are not payable for users who only subscribe to EnigmaSoft's various limited introductory 7-day offers and/or Free Trials and who cancel without purchasing subscriptions.

Po ngarkohet...