"Enigma Software Group" (" ESG ") përbëhet nga një grup kompanish të lidhura të organizuara në juridiksione të shumta globalisht . Historikisht, të gjithë menaxhmenti dhe punonjësit e ESG, përfshirë zhvilluesit, studiuesit, mbështetjen e klientit, sigurimin e cilësisë dhe ekipet e marketingut janë vendosur në Bashkimin Evropian. Që nga viti 2016, ESG ka konsoliduar disa elementë kryesorë të operacioneve të tij globale në zyrat tona dhe selitë botërore në qytetin e Dublinit në Republikën e Irlandës.

ESG vepron jashtë Republikës së Irlandës sepse siguron qasje në tregjet evropiane dhe jo-evropiane, është i vetmi vend që flet anglisht në Eurozonë dhe tërheq talentin më të ndritshëm nga e gjithë Evropa dhe pjesa tjetër e botës. Irlanda është në afërsi gjeografike dhe një zonë e përshtatshme kohore për juridiksionet ku ndodhen klientët tanë globalë në Evropë dhe Amerikën e Veriut. Si të tillë, ne jemi në gjendje të ofrojmë një shërbim në kohë dhe efikas për klientët tanë. Për më tepër, Irlanda është një nga vendet "më të mira miqësore ndaj biznesit" në BE dhe botë për kompanitë e teknologjisë dhe grupet e tjera globale të kompanive të lidhura si ESG. Për shembull, qyteti i Dublinit shërben si selia evropiane për një numër firmash të teknologjisë së lartë amerikane. Shumica janë të grumbulluara në një zonë të quajtur "Docks Silicon" e cila është një pseudonim për zonën në Dublin rreth Grand Canal Dock, që shtrihet në Qendrën Ndërkombëtare të Shërbimeve Financiare (ose IFSC), qendrën e qytetit në lindje dhe qendrën e qytetit në jug pranë Kanalit të Madh. Nofka i referohet SHBA "Silicon Valley" dhe u miratua për shkak të përqendrimit të selisë globale të kompanive të teknologjisë së lartë si Google, Facebook, Twitter, Linkedin dhe startup-eve të shumta në zonë. Numri i profesionistëve të teknologjisë që punojnë në firmat teknologjike në zonë tejkalon mbi 10,000 firma. Këta ishin disa nga faktorët kryesorë pse ekipi menaxhues i ESG beson pse Irlanda siguron një qendër ideale për operacionet tona evropiane dhe globale.

Për më shumë se një dekadë, ESG, dhe grupi i saj i kompanive të lidhura, të specializuara në zhvillimin, shpërndarjen dhe tregtimin e programeve kompjuterike kundër malware, softuer të optimizimit të PC, produkte softuerësh të sigurisë së konsumatorit, analiza të sigurisë në internet, vlerësim të kërcënimit përshtatës, zbulim të kompjuterit kërcënimet e sigurisë dhe rregullimet e personalizuara të malware për miliona pajtimtarë tanë me pagesë në të gjithë botën. Abonentët tanë janë përdorues individualë, biznese dhe agjenci qeveritare që regjistrohen në shërbimin tonë përmes internetit.

ESG është gjithashtu krijuesi dhe shpërndarësi ekskluziv i një mjeti për optimizimin e kompjuterit të quajtur "RegHunter" i cili është krijuar me karakteristika të fuqishme që mund të optimizojnë kompjuterin tuaj për një performancë më të mirë, më të shpejtë dhe më efikase të kompjuterit. Ju mund të merrni një pajtim gjashtëmujor të RegHunter. RegHunter mund të përmirësojë efikasitetin dhe performancën e kompjuterit dhe të parandalojë rrëzimet dhe ngrirjen e kompjuterit duke kontrolluar skedarin qendror të regjistrit të një kompjuteri për artikuj të dëmshëm, të tepërt ose të tjerë prishës të të dhënave, zbulimin e çështjeve të regjistrit, pastrimin e skedarëve junk, rikuperimin e hapësirës së kujtesës të papërdorur, copëtimin e të vjetrave dokumente të padëshiruara, defragmentimi i disqeve të hard disku, identifikimi i skedarëve të mëdhenj të dyfishtë që zënë hapësirë të vlefshme të kujtesës, fshirja e të dhënave personale nga skedarët e regjistrit për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve, zvogëlimi i kohës së fillimit të sistemit dhe riparimi automatik i problemeve të mundshme të mirëmbajtjes së regjistrit. Në rast të një problemi të pazgjidhur të regjistrit, pajtimtarët e RegHunter pa pagesë shtesë mund të përdorin mbështetje teknike dhe përditësime falas duke përdorur veçorinë HelpDesk të RegHunter.

EnigmaSoft Limited (" EnigmaSoft "), një kompani irlandeze, anëtare e "Enigma Software Group of Companies Affiliated", me zyra dhe seli globale të vendosura në 1 Castle Street, 3rd Floor, Dublin, Republic of Ireland D02XD82 është krijuesi dhe i njohuri për shërbimin dhe shërbimin e tij të korrigjimit anti-malware të PC nën emrin e markës tregtare " SpyHunter ". Versionet aktuale të SpyHunter të EnigmaSoft janë SpyHunter 5 dhe SpyHunter për Mac. SpyHunter zbulon dhe heq malware, rrit privatësinë e internetit dhe eliminon kërcënimet e sigurisë; adresimin e çështjeve të tilla si malware, ransomware, trojans, mashtrues anti-spyware dhe kërcënime të tjera me qëllim të keq të sigurisë që prekin miliona përdorues të kompjuterëve në internet. SpyHunter është në dispozicion si një shërbim abonimi gjashtëmujor. Abonimi SpyHunter përfshin një shërbim mbështetës teknik të quajtur Spyware HelpDesk. Nëse një pajtimtar nuk është në gjendje të zgjidhë një çështje të lidhur me malware përmes SpyHunter, ose thjesht dëshiron siguri të shtuar për të pasur ndihmën e një agjenti të mbështetjes teknike të drejtpërdrejtë, " Shërbimi ynë Spyware HelpDesk " lidh drejtpërdrejt pajtimtarët me ekipin tonë të mbështetjes teknike. Agjentët e mbështetjes teknike të SpyHunter madje mund të ofrojnë rregullime të personalizuara të malware të përshtatura individualisht për kompjuterin e një pajtimtari, të cilat mund të aplikohen automatikisht nga SpyHunter.

EnigmaSoft ka projektuar SpyHunter si pjesë e misionit të tij për të zhvilluar softuer sigurie të krijuar për të adresuar shpërndarjen në rritje të malware, programeve potencialisht të padëshiruara, dobësive të sigurisë dhe çështjeve të privatësisë. SpyHunter është krijuar me qëllimin për t'i kthyer kontrollin përfundimtar përdoruesit individual të kompjuterit. Për të mësuar më shumë rreth SpyHunter, vizitoni faqen e produktit të SpyHunter . Ju gjithashtu mund të mësoni më shumë rreth asaj se si SpyHunter kategorizon malware, PUP dhe objekte të tjera duke vizituar Kriteret tona të Vlerësimit të Kërcënimeve .

Certifikatat dhe Raportet e Pavarura të Testit

SpyHunter ishte testuar në mënyrë të pavarur dhe kishte marrë certifikatat dhe/ose rezultatet e testimit të përcaktuara më poshtë (kliko logot për të parë më shumë detaje). Klikoni këtu për të parë çertifikatat shtesë dhe raportet e pavarura të testeve.

SpyHunter 5 Certifikuar nga AppEsteem
SpyHunter 5 i certifikuar nga AppEsteem Deceptor Fighters.
SpyHunter 5 merr rezultatin 100% të efektivitetit nga AV-TEST
TRUSTe
TRUSTe Certifikimin "Privatësia e Çertifikuar".
SpyHunter 5 është një partner i certifikuar OPSWAT me një Certifikim të Artë për Anti-Malware.
CHECKMARK CERTIFIED SpyHunter 5 është i certifikuar me Checkmark.

Zbuloni më shumë rreth EnigmaSoft

Qendra e Mbështetjes

Mbështetje teknike dhe pyetje për faturimin, FAQ dhe dokumentacion të zgjeruar në internet.

Mëso më shumë

Redaksia

Lajmet e kompanisë, njoftimet për shtyp dhe certifikatat e produkteve.

Mëso më shumë

Programi i Filialit

Bëhuni një bashkëpunëtor dhe fitoni deri në 75% komision duke promovuar SpyHunter.

Mëso më shumë