Redaksia

Lajme, njoftime, njoftime për shtyp dhe përditësime të tjera të EnigmaSoft, duke përfshirë testet dhe certifikatat e produkteve të palëve të treta.

Certifikatat

Shenja e kontrollit të certifikuar

SpyHunter 5 është çertifikuar nga Checkmark Certified dhe ka arritur një vlerësim të produktit AAA , duke zbuluar më shumë se 99% të mostrave të vlerësuara kritike për mbrojtjen e sigurisë kibernetike. Checkmark Certified është një laborator gjithëpërfshirës testimi dhe certifikimi për produktet dhe shërbimet e sigurisë së informacionit.

Lexo më shumë

Anëtar i Kartës së CleanApps

Si një anëtar i Kartës së CleanApps, EnigmaSoft vazhdon punën e saj të vazhdueshme me një rrjet ekspertësh në fushën e privatësisë, sigurisë, reklamimit, qeverisë dhe mbrojtjes së konsumatorëve për të ndihmuar në ofrimin e një Interneti të sigurt dhe të sigurt. Përpjekjet e përkushtuara të EnigmaSoft ndihmojnë mbështetësit e një Interneti të pastër të punojnë së bashku drejt një qëllimi të përbashkët të sigurisë së internetit për konsumatorët. Anëtarët e Kartës së CleanApps.org, duke përfshirë EnigmaSoft, inkurajojnë zhvillimin dhe shpërndarjen e aplikacioneve të pastra duke dekurajuar praktikat mashtruese që dëmtojnë konsumatorët.

Lexo më shumë

Partner i certifikuar OPSWAT dhe Certifikimi i Artë për Anti-Malware

SpyHunter 5 fitoi një certifikim të nivelit të artë për anti-malware nga Programi i Certifikimit të Kontrollit të Aksesit të OPSWAT . OPSWAT ofron metrika të besueshme dhe të qëndrueshme për vërtetimin e efektivitetit të produkteve kundër malware dhe krijimin e besimit të pajisjes.

Çertifikuar Deceptor Fighter nga AppEsteem

SpyHunter 5 është çertifikuar si një luftëtar mashtrues nga AppEsteem. Testi i certifikimit për trajtimin e padëshiruar të softuerit 2021 nga AppEsteem tregoi se SpyHunter 5 është një zgjidhje e pjekur kundër malware e aftë të bllokojë 100% të Deceptorëve dhe të identifikojë 100% të aplikacioneve të certifikuara. Ky certifikim nënkupton që SpyHunter 5 mund të mbrojë në mënyrë efektive përdoruesit kundër programeve potencialisht të padëshiruara (PUP) dhe softuerëve të padëshiruar (UwS).

Lexo më shumë

TRUSTe Certifikimin "Certified Privacy".

Angazhimi i vazhdueshëm i EnigmaSoft për Privatësinë e të Dhënave me Certifikimin “Certified Privacy” TRUSTe EnigmaSoft ka përfunduar auditimin rigoroz të privatësisë së të dhënave të TRUSTe dhe ka arritur Certifikimin “Certified Privacy” të TRUSTe , duke demonstruar përkushtimin e EnigmaSoft ndaj praktikave të përgjegjshme të mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave. Vula "Privatësia e Çertifikuar" e TRUSTe njeh kompanitë, programet, politikat dhe praktikat e privatësisë së të cilave plotësojnë kërkesat e Kornizës së Përgjegjshmërisë për Privatësinë dhe Qeverisjen e të Dhënave të TrustArc. Marrja e vulës së privatësisë së certifikuar nga TRUSTe bazohet në programet ekzistuese të privatësisë, sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave të kompanisë, të cilat marrin parasysh ligjet e zbatueshme, duke përfshirë Rregulloren e Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR) dhe ligje të ndryshme të SHBA-së për privatësinë.

Lexo më shumë

Certifikuar nga AppEsteem

Duke u certifikuar nga AppEsteem, SpyHunter 5 dhe RegHunter kanë përmbushur 100+ Kërkesat e Certifikimit të Aplikacioneve (ACR) të kërkuara nga AppEsteem për udhëzimet e tij strikte për softuer të pastër, duke mbajtur parasysh vlerat e transparencës dhe mbrojtjes së konsumatorit si pjesë e politikave të saj të projektimit.

Lexo më shumë

Raportet e Pavarura të Testit

EnigmaSoft's SpyHunter Scores 100% with AV-TEST in 2024

Dublin, Ireland, April 17, 2024 – EnigmaSoft is proud to announce that its premier anti-malware protection and remediation application, SpyHunter scored 100% in AV-TEST’s rigorous Protection category, demonstrating exceptional performance in AV-TEST's independent, comprehensive testing program.

Lexo më shumë

SpyHunter® i Enigma Software Group mposht Malwarebytes Anti-Malware në AV-TEST Krahasues

Enigma Software Group USA, LLC (ESG) njoftoi sot se produkti i saj kryesor anti-malware SpyHunter 4 tejkaloi produktet konkurruese të ofruara nga Malwarebytes Inc., Emsisoft Ltd., dhe të tjerë në një test krahasues të zbulimit dhe korrigjimit të malware të administruar nga AV-TEST. .

Lexo më shumë

SpyHunter® i Enigma Software Group merr rezultatin më të mirë nga AV-TEST

Enigma Software Group USA, LLC ("ESG") njoftoi sot se produkti i saj kryesor, SpyHunter 4 anti-malware, mori një rezultat të lartë nga AV-TEST GmbH, i njohur gjithashtu si "AV-TEST Institute", është një lider ndërkombëtar dhe ofrues i pavarur shërbimi në fushën e sigurisë së IT dhe kërkimit antivirus...

Lexo më shumë

SpyHunter® i Enigma Software Group merr rezultatin 100% të efektivitetit nga AV-TEST

Enigma Software Group USA, LLC ("ESG") njoftoi sot se produkti i saj kryesor anti-malware SpyHunter 4 mori një rezultat perfekt 100% efektiv në testin e zbulimit dhe korrigjimit të malware të administruar nga AV-Test GmbH...

Lexo më shumë

SpyHunter® i Enigma Software Group merr një rishikim të favorshëm nga AV-Comparatives

Enigma Software Group USA, LLC (ESG) njoftoi sot se produkti i saj kryesor anti-malware SpyHunter 4 mori një rishikim dhe rekomandim të favorshëm nga AV-Comparatives. Raporti thekson se SpyHunter 4 është i shpejtë dhe i lehtë për t'u instaluar...

Lexo më shumë

EnigmaSoft's SpyHunter 5 merr një rezultat 100% në testin e korrigjimit të malware AV-TEST

EnigmaSoft Limited njoftoi sot se aplikacioni i saj i mbrojtjes dhe korrigjimit adaptiv të malware SpyHunter 5 arriti një rezultat perfekt 100% në të dyja pjesët e një testi korrigjues me dy pjesë të administruar nga AV-TEST...

Lexo më shumë