Si mund ta anuloj provën time të SpyHunter?

Ju mund ta anuloni provën tuaj duke kontaktuar procesorin e pagesave të EnigmaSoft (i identifikuar në emailin tuaj të konfirmimit) ose EnigmaSoft drejtpërdrejt jo më vonë se dy ditë pune përpara skadimit të Periudhës së Provës për të shmangur një tarifë që duhet të vijë dhe të përpunohet menjëherë pas provës suaj. (Njoftimi dy ditë pune para skadimit të provës është për shkak të kërkesave për administrimin e llogarisë suaj të provës për të lejuar përpunimin e kërkesave për anulim.) Nëse vendosni të anuloni gjatë provës, do të humbni menjëherë aksesin te SpyHunter. Nëse, për ndonjë arsye, besoni se është përpunuar një tarifë që nuk dëshironi ta bëni (që mund të ndodhë në bazë të administrimit të sistemit, për shembull), ju gjithashtu mund ta anuloni dhe të merrni një rimbursim të plotë për tarifën në çdo kohë brenda 30 ditëve nga data e tarifës së blerjes.

Nëse Prova juaj SpyHunter është regjistruar përmes MyCommerce, mund ta anuloni provën përmes MyCommerce duke u identifikuar në seksionin MyAccount të MyCommerce (shih emailin tuaj të konfirmimit për detaje të mëtejshme). Ju gjithashtu mund të kontaktoni MyCommerce me telefon ose email për ta anuluar. Për të kontaktuar MyCommerce përmes telefonit, mund të telefononi +1-800-406-4966 (pa pagesë) ose +1-952-646-5022 (24x7x356). Mund të kontaktoni MyCommerce me e-mail në ordersupport@mycommerce.com . Ju mund të identifikoni lehtësisht nëse prova juaj është regjistruar përmes MyCommerce duke kontrolluar emailet e konfirmimit që ju janë dërguar pas regjistrimit.

Përndryshe, të gjithë përdoruesit mund të kontaktojnë drejtpërdrejt edhe EnigmaSoft Limited. Përdoruesit mund të kontaktojnë ekipin tonë të mbështetjes teknike duke dërguar email në support@enigmasoftware.com, duke hapur një biletë në HelpDesk të SpyHunter ose duke telefonuar +1-888-360-0646 . Mund të hyni në HelpDesk të SpyHunter nga ekrani kryesor i SpyHunter. Për të hapur një biletë mbështetjeje, klikoni në ikonën "HelpDesk". Në dritaren që shfaqet, klikoni në skedën "Bileta e re". Plotësoni formularin dhe klikoni në butonin "Dërgo". Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë "Lloji i problemit" të zgjidhni, ju lutemi zgjidhni opsionin "Pyetjet e përgjithshme". Agjentët tanë mbështetës do të përpunojnë menjëherë kërkesën tuaj dhe do t'ju përgjigjen.

NJOFTIM PËR KONSUMATORËT E KALIFORNISË: Sipas Aktit të Rinovimit të Kalifornisë, ju mund të anuloni një abonim si më poshtë:

  1. Shkoni te www.enigmasoftware.com dhe klikoni butonin "Hyrja" në këndin e sipërm djathtas.
  2. Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.
  3. Në menynë e navigimit, shkoni te "Porosi/Licenca" . Pranë porosisë/licencës suaj, disponohet një buton për të anuluar abonimin tuaj nëse është e aplikueshme. Shënim: Nëse keni porosi/produkte të shumta, do t'ju duhet t'i anuloni ato në baza individuale.

Nëse keni ndonjë pyetje ose problem, mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes EnigmaSoft me telefon në +1 (888) 360-0646 (SHBA) / +353 76 680 3523 (Irlandë/International) ose me email në support@enigmasoftware.com. Ju lutemi shikoni EULA/TOS .

Po ngarkohet...