Hur avbryter jag min SpyHunter-provperiod?

Du kan avbryta din provperiod genom att kontakta EnigmaSofts betalningsprocessor (identifierad i ditt bekräftelsemail) eller EnigmaSoft direkt senast två arbetsdagar innan provperioden löper ut för att undvika att en debitering förfaller och behandlas omedelbart efter din provperiod. (Meddelandet två arbetsdagar innan provperioden löper ut beror på krav på administration av ditt provkonto för att tillåta att avbokningsförfrågningar kan behandlas.) Om du bestämmer dig för att avbryta under din provperiod kommer du omedelbart att förlora åtkomsten till SpyHunter. Om du av någon anledning tror att en debitering har behandlats som du inte ville göra (vilket kan ske baserat på systemadministration, till exempel), kan du också avbryta och få full återbetalning för debiteringen när som helst inom 30 dagar efter datumet för inköpsavgiften.

Om din SpyHunter-provperiod registrerades via MyCommerce, kan du avbryta provperioden via MyCommerce genom att logga in på MyAccount-delen av MyCommerce (se ditt bekräftelsemail för mer information). Du kan också kontakta MyCommerce via telefon eller e-post för att avbryta. För att kontakta MyCommerce via telefon kan du ringa +1-800-406-4966 (avgiftsfritt) eller +1-952-646-5022 (24x7x356). Du kan kontakta MyCommerce via e-post på ordersupport@mycommerce.com . Du kan enkelt identifiera om din provperiod registrerades via MyCommerce genom att kontrollera bekräftelsemailen som skickades till dig vid registreringen.

Alternativt kan alla användare också kontakta EnigmaSoft Limited direkt. Användare kan kontakta vårt tekniska supportteam genom att maila support@enigmasoftware.com , genom att öppna en biljett i SpyHunters HelpDesk eller genom att ringa +1-888-360-0646 . Du kan komma åt SpyHunters HelpDesk från SpyHunters huvudskärm. För att öppna ett supportärende, klicka på "HelpDesk"-ikonen. Klicka på fliken "Ny biljett" i fönstret som visas. Fyll i formuläret och klicka på knappen "Skicka". Om du är osäker på vilken "Problemtyp" du ska välja, välj alternativet "Allmänna frågor". Våra supportagenter kommer omedelbart att behandla din förfrågan och svara dig.

MEDDELANDE TILL KALIFORNISKA KONSUMENT: Enligt California Renewal Act kan du säga upp ett abonnemang enligt följande:

1. Gå till www.enigmasoftware.com och klicka på knappen "Logga in" i det övre högra hörnet.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. I navigeringsmenyn, gå till "Beställning/Licenser" . Bredvid din beställning/licens finns en knapp tillgänglig för att avbryta din prenumeration om tillämpligt. Obs: Om du har flera beställningar/produkter måste du avbryta dem på individuell basis.

Om du har några frågor eller problem kan du kontakta vårt EnigmaSoft-supportteam per telefon på +1 (888) 360-0646 (USA) / +353 76 680 3523 (Irland/International) eller via e-post på support@enigmasoftware.com . Se EULA/TOS .