Threat Database Ransomware ZZZZZ Ransomware

ZZZZZ Ransomware

Kërcënimi ZZZZZ Ransomware mund të përdoret në operacionet e sulmit financiarisht. Kriminelët kibernetikë mund të vendosin malware në pajisjet e shkelura dhe ta lënë atë të bllokojë të dhënat e ruajtura atje me një algoritëm enkriptimi të pathyeshëm. Përdoruesit ose kompanitë e prekura nuk do të jenë më në gjendje të aksesojnë dokumentet, arkivat, bazat e të dhënave dhe shumë lloje të tjera skedarësh që gjenden në sistemet e infektuara. Çdo skedar i prekur do të ketë '.ZZZZZ' të bashkangjitur me emrin e tij origjinal. Edhe pse ZZZZZ Ransomware është një variant i familjes së malware SCARAB , aftësitë e tij kërcënuese nuk duhet të nënvlerësohen.

Disa aspekte të sjelljes së kërcënimit tregojnë se ai synohet kryesisht nga përdoruesit dhe subjektet që flasin rusisht. Për shembull, skedari i tekstit që mban shënimin e shpërblimit të malware quhet 'Инструкция.txt.' Më e rëndësishmja, udhëzimet brenda tij janë të shkruara tërësisht në Rusisht pa asnjë përkthim në gjuhë të tjera.

Sipas shënimit, përdoruesit duhet të vendosin kontakte me kriminelët kibernetikë sa më shpejt të jetë e mundur. Përndryshe, ZZZZZ Ransomware do të fillojë të fshijë skedarë të rastësishëm në intervale të paracaktuara - 24 skedarë çdo 24 orë. Për më tepër, çdo 24 orë madhësia e shpërblimit të kërkuar do të rritet me 30%, deri në një shumë fikse që arrihet pas 72 orësh. Për të shmangur këto pasoja, viktimat udhëzohen të kontaktojnë emailin e hakerëve në 'secure4353@msgsafe.io.' Si pjesë e mesazhit të tyre, ata mund të bashkëngjisin 2 skedarë me madhësi më të vogël se 2 MB për t'u deshifruar pa pagesë.

Teksti i plotë i mesazhit të shpërblesës i lënë nga ZZZZZ Ransomware është:

Dokumentet e tua, bazы dannыh dhe skedarët e tjerë janë përshifruar. Но, не стоит переживать!
Мы все расшифруем и вернем на своите vende.

Для расшифровки данных:

Klikoni në pikën - safe4353@msgsafe.io

*В письме указать Ваш личный идентификатор (Identifikuesi kyç)
*Përshkruani 2 skedarë deri në 2 MB për тестови расшифровки.
мы их расшифруем, во качестве доказательства, что ТОЛЬКО МЫ може да расшифровать skedar.

-Чем быстрее мы общете нам свой идентификатор, тем быстрее мы выключим произвольное удаление файлов.
-Naписав нам на почту вы получите дальнейшие инструкции по оплате.

Во ответном письме Вы получите программу для расшифровки.
Pas përshkrimi i programeve-deshifrovщika në dosjet tuaja do të jetë nëстановлены.

Unë garantoj:
100% suksese në të gjitha dosjet tuaja
100% garantuese
Shërbimi 100% i pasigurt dhe i sigurt

Përgjigje!

Не пытайтесь удалить программу или запускать антивирусные средства

Попытки самостоятельной расшифровки файлов приведут к потере Ваших данных

Deshifratorы tjerah пользователей несовместимы со Вашими данными, так како у каждого пользователя
уникальный ключ шифрования

Kaj 24 orë u mbyll 24 skedarë, nuk mund të shikosh këtë identifikues në këtë funksion.
Kaj 24 orë ka një numër të madh të të dhënave në 30% (pas 72 orëve nga mbledhja e fotografive)

KEYID: '

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...