Threat Database Ransomware Pexdatax@gmail.com Ransomware

Pexdatax@gmail.com Ransomware

Kur përdoruesit e kompjuterit hapin emaile të padëshiruara, ata mund të sjellin lloje të ndryshme infeksionesh në makinat e tyre, duke përfshirë një infeksion kërcënues ransomware, siç është Pexdatax@gmail.com Ransomware. Nëse Pexdatax@gmail.com Ransomware infekton me sukses një kompjuter, ai do të enshifrojë një pjesë të madhe të skedarëve të viktimave, si skedarët audio, skedarët video, imazhet, dokumentet dhe shumë më tepër, dhe do të ndryshojë emrat e tyre për t'i bërë ato të paarritshme. Ransomware Pexdatax@gmail.com gjithashtu do të:

  • Shtoni një shtesë skedari te emrat e skedarëve të kyçur.
  • Hiq shënimin e tij të shpërblimit.
  • Merrni masa për të mbajtur këmbënguljen në makinën e infektuar.

Studiuesit e sigurisë nuk gjetën asnjë provë që lidh Pexdatax@gmail.com Ransomware me ndonjë familje ransomware, kështu që duket sikur është një kërcënim i pavarur. Kërcënimet e Ransomware mund të shkaktojnë probleme të shumta për makinat e infektuara, si dhe pronarët e tyre dhe Pexdatax@gmail.com Ransomware nuk bën përjashtim. Mesazhi i tij që kërkon shpërblesë nuk përmend shumën që duhet paguar dhe as monedhën që duhet të përdoret. Megjithatë, ai ofron adresën e emailit Pexdatax@gmail.com, e cila duhet të përdoret brenda 12 orëve të ardhshme dhe një adresë Telegrami, http://pexdatax.com/ në mënyrë që viktimat të mund të kontaktojnë sulmuesit.

Përdoruesit e kompjuterëve që janë duke duruar një infeksion Pexdatax@gmail.com Ransomware nuk duhet të konsiderojnë kontaktimin me këta njerëz. Ka shumë viktima ransomware që kanë paguar shpërblimin e kërkuar dhe nuk kanë marrë asgjë në këmbim, sepse kriminelët janë vetëm në kërkim të parave, jo për të mbajtur marrëveshjet apo premtimet e tyre. Më e mira që mund të bëjnë është të kërkojnë metoda alternative të deshifrimit ose të përdorin një kopje rezervë të fundit për të rikuperuar të dhënat e komprometuara.

Mesazhi i shpërblesës i Pexdatax@gmail.com Ransomware është:

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...