Yt1s.com

Yt1s.com Përshkrimi

Lloji: Adware

Faqja Yt1s.com u ofron vizitorëve të saj mundësinë për të shkarkuar përmbajtjen e YouTube në pajisjet e tyre. Përdoruesit mund të zgjedhin edhe formatin e dëshiruar të skedarit të prodhuar, si mp3, mp4 dhe 3gp. Duhet të theksohet se përfitimi nga faqet e tilla të internetit, bie ndesh me ToS të platformës YouTube dhe mund të bjerë në shkelje të të drejtave të autorit.

Për më tepër, faqet e internetit të tilla si Yt1s.com, shpesh përdorin rrjete reklamuese mashtruese. Si rezultat, sa herë që përdoruesit zbarkojnë në faqe, ata do të priten me reklama të dyshimta dhe ndërhyrëse. Reklamat mund të përmbajnë oferta në dukje joshëse që çojnë në dyqane online (si ato të ligjshme ashtu edhe ato mashtruese), promovojnë taktika dhe dhurata të rreme, shkaktojnë ridrejtime në skemat e phishing ose përpiqen të bindin përdoruesin në instalimin e reklamave, rrëmbyesve të shfletuesit ose PUP-ve të tjerë të maskuar si të dobishëm. aplikacionet. Për më tepër, çdo ndërveprim me faqen e internetit mund të shkaktojë ridrejtime të detyruara në destinacione të ngjashme të pabesueshme.

Faqja gjithashtu mund të përdorë mesazhe dhe sinjalizime mashtruese në një përpjekje për të joshur vizitorët që të abonohen në njoftimet e saj shtytëse. Kjo veçori legjitime e shfletuesit shpesh shfrytëzohet nga faqet e internetit të dyshimta, pasi u lejon atyre të ofrojnë reklama të padëshiruara te përdoruesit nëpërmjet shfletuesve të prekur.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.