Threat Database Adware Protect-tool.xyz

Protect-tool.xyz

Nëse shihni një mesazh në desktopin tuaj që thotë se duhet të klikoni butonin "Lejo" për të parë një video, për të shkarkuar një skedar ose për të kaluar një test Captcha, nuk duhet ta bëni këtë. Është pothuajse e sigurt se është një mashtrim shumë i përdorur në internet duke mashtruar faqet e internetit për t'u lejuar të përdorin veçorinë e njoftimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Protect-tool.xyz është një uebsajt i tillë. Nuk mund ta mbrojë makinën tuaj në asnjë mënyrë. Në vend të kësaj, ai mund të ridrejtojë përdoruesit e kompjuterit që klikojnë në reklamat e panumërta që shfaq në vende të pasigurta.

Nuk ka asnjë të keqe të mbash Protect-tool.xyz në kompjuterin tënd. Megjithatë, duhet të mbani mend se aplikacionet e këtij lloji të lidhur me adware mund të kryejnë veprime të bezdisshme, të tilla si ndryshimi i faqes tuaj fillestare dhe motorit të kërkimit, mbledhja e informacionit nga shfletuesi juaj, duke ju çuar në faqet e internetit të lidhura me malware, duke ndërhyrë në shfletimin tuaj për shkak të reklamat që shfaq dhe shumë më tepër.

Nëse jeni duke u prekur nga reklamat e Protect-tool.xyz dhe dëshironi të ktheheni në shfletimin tuaj normal, është më mirë të hiqni Protect-tool.xyz nga kompjuteri juaj. Mënyra më e lehtë është duke përdorur një mjet anti-malware.

Po ngarkohet...