SpyHunter heq malware dhe mbron kompjuterin tuaj

Motori i avancuar i skanimit dhe rojet aktive të SpyHunter janë krijuar për të monitoruar sistemin tuaj në nivele të shumta dhe për të ndaluar malware dhe kërcënime të tjera përpara se të mund t'ju dëmtojnë. Përkufizimet e malware të SpyHunter përditësohen vazhdimisht dhe përdorin teknologjinë cloud për t'u mbrojtur nga kërcënimet më të fundit të malware.

Shkarkoni SpyHunter & Scan për të kontrolluar kërcënimet

Shkarkoni SpyHunter dhe filloni! SpyHunter automatikisht do të skanojë sistemin tuaj dhe do t'ju lejojë të hiqni FALAS kërcënimet e zbuluara!

Merr provën falas të SpyHunter tani*

* Shih ofertën e provës falas më poshtë. EULA dhe Politika e Privatësisë/Cookie .

Rishikoni rezultatet e skanimit dhe hiqni me lehtësi malware dhe objekte të tjera të padëshiruara

SpyHunter grupon objektet në kategori për t'ju ndihmuar të hiqni në mënyrë proaktive malware, programe potencialisht të padëshiruara (PUP), rreziqe të privatësisë dhe kërcënime të tjera të sigurisë. SpyHunter gjithashtu identifikon dobësitë e raportuara në softuerin e instaluar që mund ta lënë sistemin tuaj të ekspozuar ndaj hakerëve dhe aktorëve keqdashës.

Mbroni sistemin tuaj dhe bllokoni malware me roje aktive në kohë reale

Rojet aktive të SpyHunter 5, të disponueshme me abonimin tuaj me pagesë dhe disa versione provë falas, janë krijuar për të monitoruar sistemin tuaj në kohë reale dhe për të ndaluar malware dhe hakerë përpara se të rrezikojnë sigurinë tuaj.

Optimizoni sistemin tuaj për të përmirësuar privatësinë dhe për të liruar hapësirën në disk

SpyHunter 5 Pro ofron një shumëllojshmëri skanimesh optimizimi dhe veçori të lehta për t'u përdorur, të krijuara për të mbrojtur privatësinë tuaj dhe për të identifikuar dhe pastruar të dhënat e panevojshme për të liruar hapësirën në disk.

Përfshihet mbështetje teknike një-në-një

Abonimi juaj me pagesë në SpyHunter dhe disa versione të provës falas përfshijnë SpyHunter HelpDesk i cili ofron qasje të drejtpërdrejtë tek ekipi ynë i mbështetjes teknike për të ndihmuar me çështje të lidhura me malware sipas nevojës.

Mësoni më shumë rreth SpyHunter HelpDesk
Po ngarkohet...