Pop-up-et kërcyese të 'Wallet Access Connect'

Pop-up-et kërcyese të 'Wallet Access Connect' Përshkrimi

Dritaret kërcyese 'Wallet Access Connect' janë pjesë e një skeme phishing që përpiqet të përfitojë nga entuziastët e kripto dApp (aplikacioneve të decentralizuara). Me shumë mundësi, përdoruesit u takuan me këto dritare mashtruese si rezultat i vizitës në uebsajte të dyshimta duke përdorur një rrjet reklamues mashtrues ose për shkak të pranisë së një PUP (Programi Potencialisht i Padëshiruar) i fshehur brenda kompjuterëve ose pajisjeve të tyre.

Dritaret kërcyese 'Wallet Access Connect' përpiqen të vihen re si një shërbim legjitim. Ata flasin për ofrimin e një mënyre të përshtatshme për të lidhur dApps me kripto-portofolin specifik të përdoruesit. Pop-up-et gjithashtu pretendojnë se mbi 50 ofrues të ndryshëm të kripto-portofolit mbështeten duke përfshirë Maiar, Elrond, Terra station, Rainbow, Coinbase, Coinomi, Atomic dhe më shumë.

Kur përdoruesit zgjedhin një nga kuletat e paraqitura, atyre do t'u kërkohet të japin detaje të shumta rreth llogarisë së tyre ekzistuese. Informacioni që mashtruesit duan të marrin përbëhet nga kredencialet e llogarisë, frazat e kalimit, çelësat e sigurisë, etj. Të gjitha informacionet e futura do të bëhen të aksesueshme për mashtruesit, të cilët më pas mund të vazhdojnë të marrin kontrollin mbi llogarinë e komprometuar. Ata mund të nxjerrin lehtësisht çdo fond që gjendet në portofolin e përdoruesit dhe t'i transferojnë ato në të tyren.