Threat Database Adware Luxprizeclub.com

Luxprizeclub.com

Karta e rezultateve të kërcënimit

Renditja: 16,112
Niveli i Kërcënimit: 20 % (Normale)
Kompjuterët e infektuar: 5
Parë për herë të parë: April 22, 2022
Parë për herë të fundit: September 8, 2022
OS/OS të prekura: Windows

I vetmi çmim që Luxprizeclub.com mund t'u japë përdoruesve të kompjuterit janë reklamat e shumta që do të mbulojnë çdo faqe interneti që ata po vizitojnë. Megjithatë, Luxprizeclub.com duhet të marrë lejen e përdoruesit të kompjuterit për të kryer këtë detyrë. Prandaj, në përpjekje për të bindur përdoruesit e kompjuterit që t'i japin lejen e nevojshme, ai do të shfaqë mesazhe të rreme gabimi duke thënë se ekziston një video interesante që mund të luhet vetëm nëse përdoruesit e kompjuterit klikojnë butonin e shfaqur 'Lejo'. E vërteta është se nuk ka video; Gjithçka që dëshiron Luxprizeclub.com është të abuzojë me veçoritë e dobishme të njoftimeve të shfletuesve të internetit, për të qenë në gjendje të vërshojë desktopin e përdoruesve me reklamat e sponsorizuara.

Luxprizeclub.com është i mbushur me adware, i cili nuk është i pasigurt ose i dëmshëm. Problemi me instalimin e tij në një kompjuter është se ai mund të ndryshojë faqen tuaj fillestare, të ridrejtojë në sajte të pasigurta që ofrojnë programe dhe përditësime të rreme sigurie, të mbledhë informacion nga shfletuesi i internetit dhe madje të instalojë aplikacione të tjera të padëshiruara dhe të pasigurta në kompjuterin e prekur.

Përdoruesit e kompjuterëve që po marrin reklamat e shumta të shfaqura nga Luxprizeclub.com dhe duan t'i ndalojnë ato, duhet të përdorin një skaner malware në kompjuterët e tyre dhe ta lënë atë të zbulojë dhe heqë Luxprizeclub.com.

Po ngarkohet...