Forsts.click

Forsts.click Përshkrimi

Lloji: Adware

Forsts.click është një rrëmbyes i shfletuesit që mund të shfaqë mesazhe mashtruese duke pretenduar se një skaner gjen viruse në kompjuterin e prekur. Indikacione të tilla janë krejtësisht false dhe zakonisht bëhen për të mashtruar përdoruesit e kompjuterit që të klikojnë në një dritare kërcyese që mund të shkaktojë ridrejtim në një sajt me qëllim të keq ose të nxisë shkarkimin e malware të mundshëm.

Rrëmbyesi i shfletuesit Forsts.click dhe faqja e internetit mund të ngarkohen automatikisht kur hapet një dritare e re e shfletuesit të internetit për shkak se ka një shtesë të lidhur të shfletuesit të ngarkuar. Një shtesë e tillë mund të ngarkohet automatikisht kur instaloni aplikacione falas të rastësishme ose softuer të bashkuar nga Interneti.

Joshja nga Forsts.click vjen nga mesazhi i tij i alarmit ose dritarja kërcyese që bën pretendimin fals për gjetjen e disa viruseve, që është një teknikë e zakonshme e përdorur nga programet dhe burimet mashtruese antispyware/antimalware. Në asnjë rrethanë një përdorues kompjuteri nuk duhet të marrë mesazhet ose dritaret kërcyese të Forsts.click për vlerën e tyre nominale. Në vend të kësaj, ndërmerrni veprime për të gjetur dhe eliminuar automatikisht komponentët e Forsts.click, i cili më pas do t'i lejojë përdoruesit të kompjuterit të rivendosë cilësimet e tij të internetit.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.