Devicespam-shield.com

Devicespam-shield.com Përshkrimi

Lloji: Adware

Emri i sajtit Devicespam-shield.com mund të krijojë përshtypjen se vizitorët e tij do të marrin informacione të rëndësishme ose një shërbim që mund t'i ndihmojë ata të reduktojnë mesazhet e padëshiruara dhe reklamat që marrin. Megjithatë, në një kthesë ironike, qëllimi kryesor i faqes është të mashtrojë përdoruesit për të mundësuar pa vetëdije njoftimet e tij push dhe më pas të drejtojnë një fushatë reklamuese të bezdisshme. Përdoruesit e prekur do të marrin reklama të shumta të padëshiruara, duke promovuar më shumë destinacione të pasigurta dhe platforma që përhapin PUP (Programe Potencialisht të Padëshiruara).

Taktikat e përdorura nga Devicespam-shield.com mund të ndryshojnë, në varësi të faktorëve specifikë, të tillë si adresat IP të përdoruesve, vendndodhjen gjeografike, llojin e shfletuesit, etj. Disa nga mesazhet mashtruese të paraqitura nga faqja mund të jenë një variant i:

' Kliko 'Lejo' për të mbyllur dritaren '

' Klikoni Lejo për të konfirmuar '

Përdoruesit mund të hasin gjithashtu Devicespam-shield.com duke ekzekutuar një variant të "Chrome juaj është dëmtuar rëndë nga 13 malware!" taktikë. Faqja do të pretendojë se shfletuesi Chrome i përdoruesit ka pësuar tashmë 62% dëmtim, çfarëdo që mund të nënkuptojë, i shkaktuar nga një kërcënim malware. Alarmi i rremë përsëri përpiqet të bindë përdoruesit që të lejojnë marrjen e sinjalizimeve nga faqja. Megjithatë, këtë herë Devicespam-shield.com duket gjithashtu se po promovon një aplikacion që ka shumë të ngjarë të jetë adware, rrëmbyes i shfletuesit ose një PUP tjetër.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.