Amenis.live

Amenis.live Përshkrimi

Lloji: Adware

Amenis.live është një sajt mashtrues që dihet se përhap reklama të rastësishme ose ofron shërbime që rezultojnë të jenë të padobishme ose të dyshimta. Faqja e Amenis.live nuk duhet vizituar pasi është gjetur se ka lidhje potencialisht të rrezikshme që mund t'ju ridrejtojnë në një sajt me qëllim të keq ose mund të nxisin shkarkimin e malware.

Faqja e Amenis.live mund të ngarkohet automatikisht në disa kompjuterë për shkak të instalimit të disa komponentëve që modifikojnë cilësimet e Internetit. Një veprim i tillë është mashtrues dhe duhet t'i shtyjë përdoruesit e viktimizuar të kompjuterit të ndërmarrin veprime për të zbuluar dhe eliminuar në mënyrë të sigurt komponentët e lidhur me Amenis.live. Komponentë të tillë zakonisht janë në formën e shtesave të shfletuesit.

Zbulimi dhe heqja e sigurt e komponentëve të Amenis.live mund të bëhet me dorë nga përdorues të mençur kompjuteri. Megjithatë, shumica e përdoruesve të kompjuterit mund të eliminojnë komponentët duke përdorur një burim antimalware. Pasi të gjenden dhe hiqen komponentët, përdoruesi i kompjuterit mund të rivendosë cilësimet e dëshiruara të Internetit.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.