Updateinfocity

Updateinfocity është një rrëmbyes i shfletuesit që mund të pengojë aktivitetin e rregullt të shfletimit në ueb duke shfaqur vazhdimisht reklama të vështira për t'u hequr. Zakonisht, Updateinfocity mund të pengojë funksionimin e Chrome, Firefox, Edge dhe shfletuesve të tjerë të internetit të përdorur zakonisht duke ndryshuar cilësimet e tyre.

Nëse keni një rrëmbyes shfletuesi si Updateinfocity.com në kompjuterin tuaj, shfletuesi juaj i paracaktuar do të duket dhe do të funksionojë në një mënyrë të modifikuar. Updateinfocity.com ka të ngjarë të bëjë ndryshime në faqen tuaj kryesore, motorin tuaj të kërkimit ose disa nga preferencat tuaja të shfletimit.

Me shumë mundësi nuk do të jeni në gjendje të shfletoni Ueb siç do të bënit zakonisht, sepse shumica e pyetjeve tuaja të kërkimit do të ridrejtohen menjëherë në faqe plot me reklama ndërhyrëse në ueb, njoftime pop-up, banderola dhe mesazhe promovuese.

Si të hiqni Updateinfocity

1. Së pari, klikoni Start Menu në PC tuaj Windows.

2. Shkruani Programet dhe Cilësimet në menynë Start, klikoni artikullin e parë dhe gjeni Updateinfocity në listën e programeve që do të shfaqet.

3. Zgjidhni Updateinfocity nga lista dhe klikoni mbi Uninstall.

4. Ndiqni hapat në magjistarin e heqjes.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...