Twithdiffer.xyz

Twithdiffer.xyz Përshkrimi

Lloji: Adware

Twithdiffer.xyz është një faqe interneti mashtruese që mbështetet në skenarë të ndryshëm të rremë si një mënyrë për të mashtruar viktimat për t'u abonuar në njoftimet e saj push. Uebsajte të panumërta të dyshimta sillen në një mënyrë praktikisht të padallueshme ndaj Twithdiffer.xyz. Në përgjithësi, ata përpiqen të shfrytëzojnë lejet e shfletuesit të veçorisë legjitime të shfletuesit të njoftimeve shtytëse për të ofruar reklama të padëshiruara për përdoruesit dhe për të gjeneruar përfitime monetare për operatorët e tyre në proces.

Kur përdoruesit zbarkojnë në një faqe të tillë, në shumicën e rasteve si rezultat i një ridrejtimi të detyruar, ata ka të ngjarë të ndeshen me mesazhe mashtruese ose klikimore që i udhëzojnë të klikojnë në butonin e shfaqur 'Lejo'. Këto sajte jo të besueshme mund të përpiqen të maskojnë qëllimet e tyre nën maskën e një kontrolli të supozuar CAPTCHA ose duke pretenduar se shtypja e butonit do t'u japë përdoruesve akses në një videoklip. Twithdiffer.xyz gjithashtu është vërejtur të shfaqë mesazhe të tilla si:

'PREPARE TO DOWNLOAD!

You have to enable browser notification to start downloading

ENABLE AND DOWNLOAD'

Nëse faqet mashtruese janë të suksesshme, ato ka të ngjarë të fillojnë të dërgojnë reklama të shumta, të padëshiruara në sistemin e përdoruesit. Reklamat mund të shfaqen si dritare kërcyese, banderola, sondazhe, lidhje në tekst, etj. Më e rëndësishmja, reklamat e lidhura me burime të tilla të dyshimta mund të jenë promovimi i destinacioneve më të pasigurta, dhuratave false, faqeve të internetit të takimeve të dyshimta, platformave të dyshimta të lojërave/basteve dhe më shumë. Përdoruesit duhet gjithashtu të tregojnë kujdes, kur ndërveprojnë me reklamat e shfaqura, pasi një veprim i tillë mund të shkaktojë ridrejtime të padëshiruara.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.