Tobepartou.com

Tobepartou.com Përshkrimi

Lloji: Adware

Adresa e internetit Yobepartou.com i përket një motori kërkimi të rremë. Motorët e rremë nuk janë ndërtuar për të trajtuar ndonjë kërkesë kërkimi nga përdoruesit. Si i tillë, shanset që një motor i rremë të fillojë të gjenerojë trafik organik dhe të marrë vëmendjen nga përdoruesit janë afër zeros. Natyrisht, ky fakt nuk i ka ndaluar operatorët e motorëve të tillë fals. Ata thjesht përdorin metoda të fshehta, të tilla si aplikacionet ndërhyrëse të rrëmbyesve të shfletuesit që do t'i sjellin përdoruesit me forcë në faqen e tyre.

Tobepartou.com nuk është një përjashtim - faqja po promovohet nëpërmjet një rrëmbyesi të shfletuesit të quajtur Properties, si dhe PUP të tjera të ngjashme (Programe Potencialisht të Padëshiruara). Instaluesi për aplikacionin quhet 'CS_installer.exe' dhe mund të shpërndahet nëpërmjet faqeve mashtruese të shkarkimit, faqeve të internetit të mashtrimit ose skemave të grumbullimit që zakonisht ndodhin kur shkarkohen produkte softuerësh nga burime të dyshimta.

Nëse rrëmbyesi i shfletuesit ka arritur të vendoset në sistemme sukses, do të përpiqet të marrë kontrollin mbi shfletuesit e instaluar të uebit. Faqja kryesore, faqja e skedës së re dhe cilësimet e parazgjedhura të motorit të kërkimit mund të modifikohen të gjitha për të hapur adresën Tobepartou.com. Kryerja e kërkimeve përmes një motori të rremë mund të jetë e rrezikshme. Tobepartou.com do të marrë pyetjen e futur të kërkimit dhe do ta ridrejtojë atë në një faqe interneti me hije (searchithub.com) përpara se të marrë përfundimisht rezultatet nga motori legjitim i kërkimit Bing. Përdoruesit gjithashtu mund ta gjejnë veten të ridrejtuar në faqet e internetit të panjohura.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.