Shfaqja në internet

Shfaqja në internet

OnlineDisplay është një aplikacion mashtrues që është një kërcënim adware dhe mund të rezultojë në shfaqjen e reklamave të rastësishme ose mesazhe pop-up që kërkojnë vëmendje dhe mund të ofrojnë produkte ose shërbime të rastësishme.

Aplikacioni OnlineDisplay mund të ngarkohet kur instaloni programe falas ose aplikacione të paketuara nga Interneti. Dihet se aplikacione të tilla janë të lidhura me kërcënime adware që mund të ngarkohen në kompjuterin tuaj si një shtesë e shfletuesit të internetit ose një komponent shtesë. Heqja e aplikacioneve ose komponentëve si OnlineDisplay mund të bëhet manualisht nëse jeni përdorues kompjuteri me përvojë dhe jeni në gjendje të gjeni përbërësit që lidhen me një program të tillë.

Promovimet e OnlineDisplay mund të vijnë gjithashtu nga shfletimi në internet dhe zbarkimi në faqet që kanë konfiguruar marrëveshje ose promovime të ndryshme nëpërmjet krijuesve të OnlineDisplay. Në çdo rast, OnlineDisplay mund të eliminohet automatikisht duke përdorur një burim të besuar antimalware që është në gjendje të zbulojë dhe eliminojë në mënyrë të sigurt kërcënimet e adware në një kompjuter Windows. Vetëm sa të hiqet OnlineDisplay, reklamat dhe dritaret e mundshme nuk do të shfaqen ose do të kenë mundësinë të shfaqen.

Po ngarkohet...