Threat Database Browser Hijackers Reliableultimatesafevideoplayers.info

Reliableultimatesafevideoplayers.info

Uebfaqja e Reliableultimatesafevideoplayers.info pretendon se pret një lojtar video 'të besueshëm' dhe 'të sigurt' falas që çdo përdorues mund ta shkarkojë. Sidoqoftë, kjo kërkesë nuk është as e besueshme, as e sigurt, dhe është identifikuar si e padëshiruar dhe potencialisht e dëmshme. Faqja me hije e besueshme e besueshmërisëafevideoplayers.info përmban disa faqe që duket se janë duke pritur azhurnime për Adobe Flash Player - një aplikacion shumë i njohur që shumë përdorues kanë instaluar në sistemet e tyre. Në mënyrë që ta bëjnë faqen e tyre më të ligjshme, operatorët e kësaj faqe me hije kanë zgjedhur një emër domaini që ka për qëllim të duket i besueshëm. Megjithë pretendimet e operatorëve të faqes së internetit të Reliableultimatesafevideoplayers.info, sigurohuni që kjo faqe nuk përmban ndonjë përmbajtje të vlefshme, dhe është më mirë që vizitorët thjesht të injorojnë ofertat e faqes.

Shmangni azhurnimin e softuerit tuaj përmes faqeve të internetit të palëve të treta

Rrëmujorë të panumërt në internet dhe aktorë të tjerë me hije në internet zgjedhin të përdorin azhurnime dhe shkarkime të falsifikuar të Adobe Flash Player si një metodë përhapjeje për të përhapur krijimet e tyre të poshtra - të dyja PUP (Programet Potencialisht të Padëshiruar) dhe programet me qëllim të keq. Analistët e cybersecurance paralajmërojnë përdoruesit të mos aktualizojnë programin e tyre duke përdorur faqet e internetit të palëve të treta pasi kjo mund të përfundojë duke dëmtuar sigurinë e sistemit të tyre dhe sigurinë e të dhënave të tyre. Në vend të kësaj, sigurohuni që të aplikoni azhurnime vetëm nga faqja zyrtare e internetit e aplikacionit. Kjo do të marrë një rrugë të gjatë për të siguruar sigurinë tuaj në internet.

Operatorët e faqes së internetit të Reliableultimatesafevideoplayers.info duket se synojnë kryesisht përdoruesit, sistemet e të cilëve po funksionojnë OSX. Sidoqoftë, nuk janë vetëm përdoruesit e Mac ata që mund të bien pre e kësaj faqe dodgy pasi krijuesit e saj shkojnë gjithashtu pas përdoruesve të Windows. Përdoruesit që vijnë në faqen e internetit të Reliableultimatesafevideoplayers.info këshillohen që të mos përfshihen me ndonjë nga dritaret e tij të shfaqura ose me alarmet e tjera. Shtë më mirë të mbyllni uebfaqen menjëherë dhe të shmangni vizitën në të ardhmen, pasi nuk do t'ju ofrojë asnjë përmbajtje me vlerë. Për të siguruar sigurinë e sistemit tuaj, duhet të bëni një skanim duke përdorur një zgjidhje me reputacion antivirus që do të zbulonte çdo çështje apo kërcënim të mundshëm.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...