Profitedsurvey.site

Profitedsurvey.site Përshkrimi

Lloji: Adware

Përdoruesit që zbarkojnë në faqen Profitedsurvey.site do të ekspozohen ndaj përmbajtjeve të ndryshme të pabesueshme dhe mashtruese. Sjellja e saktë e faqes mashtruese përcaktohet nga vendndodhja e përdoruesit. Faqja e konstatoi këtë faktor duke skanuar të gjitha adresat IP hyrëse. Më pas, ai mund të shfaqë reklama të dyshimta, të ekzekutojë një taktikë popullore të bazuar në shfletues që përfshin mashtrimin e përdoruesve për t'u abonuar në shërbimet e tij të njoftimit shtytës ose të shkaktojë ridrejtime të padëshiruara drejt faqeve të tjera, po aq sa faqet e internetit me hije.

Faqja është vëzhguar duke përdorur mesazhe të klikimeve që u premtojnë përdoruesve t'u tregojnë atyre sekretin e fitimit të milionave tërësisht në internet. Sidoqoftë, përdoruesit do të duhet së pari të bëjnë një test të dyshimtë të shtyrë nga faqja. E gjithë skema mund të jetë pjesë e një taktike phishing që përpiqet të marrë informacion privat nga përdoruesit.

Faqja gjithashtu mund të përpiqet të bindë vizitorët e saj që të klikojnë butonin e shfaqur 'Lejo'. Në vend të zbulimitsiç duhet që klikimi i butonit do të abonojë përdoruesin në njoftimet shtytëse të faqes, Profitedsurvey.site mund të shfaqë mesazhe të ndryshme mashtruese. Ata mund të krijojnë përshtypjen se faqja po kryen një kontroll CAPTCHA ose veprime të tjera të ngjashme false.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.