Pa pagesë lojë Loop

Karta e rezultateve të kërcënimit

Renditja: 13,734
Niveli i Kërcënimit: 20 % (Normale)
Kompjuterët e infektuar: 71
Parë për herë të parë: September 25, 2022
Parë për herë të fundit: August 24, 2023
OS/OS të prekura: Windows

Loop Free Game është një shtesë e shfletuesit që promovohet përmes faqeve të dyshimta të internetit. Siç ndodh pothuajse gjithmonë, aplikacioni është një tjetër adware ndërhyrës që përpiqet të përfitojë nga përdoruesit në sistemet e të cilëve është instaluar. Në mënyrë tipike, aplikacionet adware janë krijuar për të gjeneruar përfitime monetare për operatorët e tyre nëpërmjet shpërndarjes së reklamave të padëshiruara.

Free Game Loop ka të ngjarë të gjenerojë pop-ups të ndryshëm, të bezdisshëm, njoftime, banderola dhe reklama të tjera. Si rezultat i reklamave që shfaqen vazhdimisht, përvoja e përdoruesit në pajisje mund të zvogëlohet shumë. Më e rëndësishmja, përdoruesit rrezikojnë të prezantohen me reklama për destinacione jo të besueshme apo edhe të pasigurta. Aplikacionet adware janë të njohur për shfaqjen e reklamave që promovojnë dhurata të rreme, taktika phishing, skema të mbështetjes teknike, platforma që përhapin PUP (Programe Potencialisht të Padëshiruara), platforma të dyshimta të lojërave të fatit/basteve në internet, etj.

Përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se shumë adware, rrëmbyes të shfletuesit dhe PUP mund të mbajnë rutina të gjurmimit të të dhënave. Këto aplikacione mund të monitorojnë në heshtje aktivitetet e shfletimit të përdoruesve, të mbledhin detaje të pajisjes, si adresat IP, vendndodhjen gjeografike, llojin e pajisjes, llojin e shfletuesit, etj., apo edhe të përpiqen të nxjerrin informacione të ndjeshme nga të dhënat e plotësimit automatik të shfletuesve. Përdoruesit zakonisht mbështeten në të për të ruajtur kredencialet e llogarisë së tyre, detajet bankare, të dhënat e pagesave, numrat e kartës së kreditit/debitit, etj.

Pa pagesë lojë Loop Video

Këshillë: Kthejeni tingullin tuaj dhe të shikojnë video në mënyrë të plotë ekran.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...