News-jarowu.cc

News-jarowu.cc Përshkrimi

Lloji: Adware

News-jarowu.cc është një faqe interneti mashtruese, me të cilën përdoruesit mund të hasin gjatë shfletimit. Duhet të theksohet se faqet mashtruese të këtij lloji hapen rrallë me qëllim. Në vend të kësaj, përdoruesit zakonisht merren tek ata si rezultat i ridrejtimeve të detyruara të shkaktuara nga rrjetet mashtruese të reklamave ose PUP-të invazive (Programe Potencialisht të Padëshiruara).

Qëllimi i faqes është identik me atë të faqeve të tjera të panumërta të mashtrimit që përfitojnë nga veçoria e shfletuesit të njoftimeve shtytëse. Të gjithë ata përpiqen të maskojnë qëllimet e tyre të vërteta duke shfaqur mesazhe mashtruese të klikimeve të krijuara për të joshur përdoruesit të shtypin butonin e shfaqur 'Lejo' dhe duke mundësuar pa vetëdije njoftimet shtytëse të asaj faqeje të veçantë.

Ka shumë skenarë të tillë mashtrues, me më të përdorurit, deri tani, që përfshin faqen e dyshimtë që pretendon të bëjë një kontroll CAPTCHA. Përdoruesit janë të shtyrë të mendojnë se duke klikuar 'Lejo' do të provojë se ata nuk janë robotë. News-jarowu.cc gjithashtu mund të përpiqet të nënkuptojë se vizitorët e tij duhet të shtypin butonin për të pasur akses në përmbajtjen e faqes. Një shembull i mesazhit të mundshëm të treguar nga faqja është:

' Vetëm një hap më shumë! 'Lejo' të vazhdojë '

Përdoruesit që shtypin butonin, ka shumë të ngjarë të fillojnë të ndeshen me reklama shumë më të padëshiruara gjatë shfletimit. Faqja e bezdisshme e internetit do të gjenerojë reklama që mund të përdorin taktika të ngjashme të fshehta për të promovuar destinacione shtesë të pasigurta. Reklamat gjithashtu mund të shkaktojnë ridrejtime në platforma që përhapin adware, rrëmbyes të shfletuesit dhe PUP të tjera ose edhe kërcënime serioze malware.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.