Fiksues automatik Mac

Fiksues automatik Mac Përshkrimi

Mac Auto Fixer është një aplikim me hije që synon sistemet që po ekzekutojnë ekskluzivisht OSX të Apple. Autorët e kësaj kërkese kanë krijuar një uebfaqe për ta promovuar atë, i cili ka të ngjarë të jetë një mashtrim që ka për qëllim të bëjë që mjeti softuer të duket më i ligjshëm sesa është. Në faqen e internetit të aplikacionit Mac Auto Fixer, mund të shkarkoni një version provë të këtij produkti të shëmtuar, por jo të gjithë përdoruesit që kanë zënë vend me mjetin e dyshimtë e kanë gjetur atë përmes faqes në internet. Në fakt, shumica e përdoruesve që kanë ndodhur të gjejnë aplikacionin Mac Auto Fixer e kanë bërë këtë falë azhurnimeve të rreme të Adobe Flash Player, sugjerimeve të rreme për shkarkime, paketimit të softuerëve dhe mjeteve të tjera me hije të përhapjes. Teknikisht, aplikacioni Mac Auto Fixer nuk mund të konsiderohet si malware sepse nuk dëmton përdoruesit ose sistemet e tyre. Kjo është arsyeja pse ekspertët e sigurisë në internet kanë renditur mjetin e softuerit Mac Auto Fixer si një PUP (Program Potencialisht i Padëshiruar). Përkundër faktit se PUP-të nuk janë aplikime të pasigurta, ato prapë mund të ndikojnë negativisht në cilësinë e shfletimit të dikujt dhe të shkaktojnë bezdi dhe acarim.

Si të shmangni aplikimet si Fixer Mac Auto

Nëse dëshironi të shmangeni të merreni me PUP si aplikacioni Mac Auto Fixer, duhet të jeni dyfish të kujdesshëm me zakonet tuaja të shfletimit. Mos instaloni aplikacione nga burime të panjohura, pasi ato mund të përfundojnë të rreme ose edhe të dëmshme. Jini larg nga faqet e internetit që pretendojnë se janë në gjendje të skanojnë kompjuterin tuaj për praninë e malware, pasi ato zakonisht janë të rreme dhe synojnë t'ju mashtrojnë në instalimin e një produkti të paguar që mund të mos jetë i ligjshëm. Jini të kujdesshëm kur instaloni aplikacione falas, veçanërisht, pasi disa mund të përpiqen t'ju mashtrojnë gjatë instalimit të softuerëve shtesë gjatë procesit të instalimit.

Përpjekjet për të marrë përdoruesin për të blerë versionin e plotë të produktit

Aplikimet Mac Auto Fixer do të sigurohen që të fitojnë këmbëngulje në host dhe të sigurojnë që ajo të funksionohet sa herë që kompjuteri të rindizet. Me fillimin e mjetit softuerik Mac Auto Fixer, ky aplikacion do të ekzaminojë sistemin dhe do t'i prezantojë përdoruesve një raport të rremë lidhur me shëndetin e sistemeve të tyre. Zakonisht, raporti do të thotë që sistemi është komprometuar, dhe përdoruesi duhet të heqë disa skedarë të panevojshëm nga kompjuterët e tyre. Pastaj, aplikacioni Mac Auto Fixer do t'i paraqesë përdoruesit një buton 'Të rregulluar të gjitha sendet'. Sidoqoftë, me klikimin e butonit, përdoruesit do të njoftohen se duhet të blejnë versionin e plotë të produktit nëse dëshirojnë të kryejnë këtë veprim. Nuk ka asnjë provë që raportet e paraqitura nga aplikacioni Mac Auto Fixer janë gjithmonë të rreme. Sidoqoftë, një aplikim i ligjshëm që ka për qëllim të sigurojë sigurinë e sistemit tuaj nuk do të hyjë në sistemin tuaj pa miratimin tuaj në radhë të parë.

Shumë përdorues të Mac jetojnë me besimin e rremë se kompjuterët e tyre janë kështjella të padepërtueshme kur bëhet fjalë për malware ose aplikacione dodgy. Kjo thjesht nuk është e vërtetë. Përdoruesit e Mac duhet të shikojnë në marrjen e një programi të ligjshëm anti-virus që do të mbrojë sistemin e tyre dhe të siguroheni që nuk kanë nevojë të merren me malware ose aplikacione me hije.

Leave a Reply

Please DO NOT use this comment system for support or billing questions. For SpyHunter technical support requests, please contact our technical support team directly by opening a customer support ticket via your SpyHunter. For billing issues, please refer to our "Billing Questions or Problems?" page. For general inquiries (complaints, legal, press, marketing, copyright), visit our "Inquiries and Feedback" page.