Fullsecuritysystem.com

Fullsecuritysystem.com Përshkrimi

Lloji: Adware

Fullsecuritysystem.com përshëndet vizitorët e saj me një taktikë të njohur në internet. Në të vërtetë, kushdo që e gjen veten në të duhet të jetë i vetëdijshëm për pretendimet e rreme të bëra nga faqja. Megjithëse shumica e faqeve jo të besueshme janë të afta të modifikojnë sjelljen e tyre bazuar në disa parametra, si adresa IP e vizitorit dhe vendndodhjen gjeografike, studiuesit e infosec ishin në gjendje të konfirmonin se kjo Fullsecuritysystem.com po ekzekuton një version të 'PC juaj është i infektuar me 5 viruse! ' mashtrim.

Faqja e dyshimtë do të bombardojë përdoruesit me dritare të shumta pop-up, secila prej të cilave përmban alarme sigurie në dukje të rëndësishme. Sajti madje mund të përpiqet të bindë vizitorët e tij se një skanim i kërcënimit ka gjetur malware të shumtë kërcënues që fshihen në pajisjet e tyre. Për t'i bërë pretendimet e saj plotësisht të fabrikuara të duken më legjitime, faqja i paraqet ato si të ardhura nga shitësi me reputacion i sigurisë Norton. Sidoqoftë, kompania Norton nuk ka asnjë lidhje me këtë faqe. Qëllimi i operatorëve të Fullsecuritysystem.com ka të ngjarë të fitojnë tarifa të paligjshme komisioni bazuar në numrin e transaksioneve të kryera përmes faqes së mashtrimit.

Përdoruesit gjithashtu duhet të kenë kujdes nga kërkesat që i nxisin ata të aktivizojnë njoftimet shtytëse të Fullsecurtysystem.com. Këto sajte jo të besueshme shpesh përpiqen të mashtrojnë përdoruesit që të abonohen në njoftimet e tyre nën pretendime të ndryshme false. Më pas, faqet do të jenë në gjendje të gjenerojnë reklama të shumta të padëshiruara dhe ndërhyrëse që ka të ngjarë të promovojnë destinacione shtesë të pasigurta.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.