Findresultsnow.co

Findresultsnow.co Përshkrimi

Lloji: Adware

Përdoruesit që vërejnë se shfletuesit e tyre të internetit po përjetojnë ridrejtime në adresën findresultsnow.co mund të kenë një rrëmbyes shfletuesi të fshehur në kompjuterët ose pajisjet e tyre. Në të vërtetë, kjo faqe interneti është parë duke u promovuar nëpërmjet PUP-ve të tilla ndërhyrëse (Programe Potencialisht të Padëshiruara). Rrëmbyesit e shfletuesit zakonisht ndikojnë në faqen kryesore të shfletuesit të synuar, faqen e skedës së re dhe motorin e parazgjedhur të kërkimit. Cilësimet e modifikuara do të ndryshohen për të hapur tani faqen specifike të promovuar.

Në shumicën dërrmuese të rasteve, rrëmbyesit e shfletuesit përdoren si një mënyrë për të gjeneruar trafik artificial dhe për të promovuar motorë kërkimi të rremë. Sidoqoftë, findresultsnow.co është në gjendje të prodhojë rezultatet e kërkimit më vete. Problemi është se përdoruesve do t'u shfaqen rezultate të dyshimta dhe me cilësi të ulët që ka shumë të ngjarë të mbushen me reklama të shumta të sponsorizuara.

PUP-të mund të shkaktojnë edhe probleme të tjera. Për shembull, këto aplikacione të bezdisshme shpesh janë të pajisura me aftësi të monitorimit të të dhënave. Ndërsa janë të pranishëm në sistem, ata mund të spiunojnë aktivitetet e shfletimit të përdoruesit dhe të mbledhin detajet e pajisjes. Disa PUP gjithashtu janë kapur duke u përpjekur të nxjerrin informacione bankare dhe pagesash, kredencialet e llogarisë dhe informacione të tjera potencialisht të ndjeshme nga të dhënat e plotësimit automatik të shfletuesve.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.