Dwqs Ransomware

Dwqs Ransomware

Dwqs Ransomware është një malware kërcënues dhe një enkriptues skedarësh që, kur ndodhet brenda kompjuterëve, mund të parandalojë përdoruesit e makinerive të aksesojnë skedarët e tyre më të vlefshëm. Për ta arritur këtë, Dwqs Ransomware përdor një teknikë shumë efektive të kriptimit. E gjithë kjo bëhet në mënyrë që Dwqs Ransomware të mund të kërkojë një shpërblim nga viktimat për të dërguar çelësin e deshifrimit të nevojshëm për deshifrimin e skedarëve të prekur.

Pas kriptimit, viktimat do të gjejnë skedarët e tyre që përmbajnë një shtesë të re skedari, .dwqs, e cila iu shtua atyre nga Dwqs Ransomware. Meqenëse Dwqs Ransomware i përket familjes Stop/Djvu Ransomware, shpërblimi i kërkuar është 980 dollarë, e cila mund të reduktohet në 490 dollarë nëse viktima kontakton hakerat në 72 orët e para pas sulmit. Për të kontaktuar, viktimat duhet të përdorin emailin restorealldata@firemail.cc, i cili është i informuar në shënimin e shpërblimit. Në rast se nuk marrin përgjigje, viktimat mund të përdorin emailin rezervë gorentos@bitmessage.ch. Mashtruesit kibernetikë ofrojnë gjithashtu llogarinë e tyre në Telegram, @datarestor.

Mesazhi i shpërblesës i shfaqur nga Dwqs Ransomware thotë:

'KUJDES!

Mos u shqetësoni, ju mund t'i ktheni të gjitha dosjet tuaja!

Të gjithë skedarët tuaj si fotot, bazat e të dhënave, dokumentet dhe të tjera të rëndësishme janë të koduara me enkriptimin më të fortë dhe çelësin unik.

Mënyra e vetme për të rikuperuar skedarët është të blini një mjet të deshifrimit dhe një çelës unik për ju.

Ky softuer do të deshifrojë të gjithë skedarët tuaj të koduar.

Çfarë garancish keni?

Ju mund të dërgoni një nga skedarët tuaj të enkriptuar nga kompjuteri juaj dhe ne e deshifrojmë atë falas.

Por ne mund të deshifrojmë vetëm 1 skedar falas. Skedari nuk duhet të përmbajë informacion të vlefshëm.

Mund të merrni dhe shikoni mjetin e deshifrimit të përmbledhjes së videos:

https://we.tl/t-WbgTMF1Jmw

Çmimi i çelësit privat dhe softuerit të dekriptimit është 980 dollarë.

Zbritje 50% në dispozicion nëse na kontaktoni 72 orët e para, ky çmim për ju është 490 dollarë.

Ju lutemi vini re se nuk do t'i rivendosni kurrë të dhënat tuaja pa pagesë. Kontrolloni dosjen e postës elektronike "Spam" ose "Junk" nëse nuk merrni përgjigje për më shumë se 6 orë.

Për të marrë këtë softuer ju duhet të shkruani në e-mailin tonë: restorealldata@firemail.

Rezervoni adresën e postës elektronike për të na kontaktuar: gorentos@bitmessage.ch Llogaria jonë në Telegram: @datarestore

ID-ja juaj personale:'

Ashtu si çdo anëtar tjetër i familjes Stop/Djvu Ransomware , Dwqs Ransomware ka probleme të mëdha për viktimat e tij. Më e mira është të parandaloni infektimin nga malware të tillë kërcënues duke i mbajtur makinat tuaja të mbrojtura mirë. Megjithatë, në rastin e një infeksioni, mënyra më e lehtë për të rikuperuar skedarët tuaj është duke përdorur një kopje rezervë të fundit të skedarëve të koduar.

Po ngarkohet...