Bëni Dark Adware

Bëni Dark Adware Përshkrimi

Make Dark Adware është një kërcënim që njihet për ngarkimin e reklamave ose shfaqjen aktive të reklamave pop-up në sajte të ndryshme në mënyrë të rastësishme. Kërcënimi Make Dark Adware mund të ketë përmbajtje të dyshimtë ose të çojë në burime dhe sajte të padëshiruara që përpiqen të promovojnë shërbime dhe produkte të tjera të dyshimta.

Përdorimi i reklamave Make Dark Adware mund të mos shkaktojë probleme të sistemit, por ato mund të çojnë në përmbajtje me qëllim të keq ose oferta shkarkimi përmes sajteve të ndryshme të lidhura. Ekspertët e sigurisë kompjuterike u kërkohet shumë përdoruesve të kompjuterit që të shmangin kërcënimet si Make Dark Adware, të cilat mund të ngarkohen kur instalojnë aplikacione pa pagesë ose softuer të bashkuar të shkarkuar nga Interneti.

Heqja e Make Dark Adware kërkohet për të ndaluar reklamat nga kërcënimi, gjë që mund të bëhet automatikisht nëpërmjet përdorimit të një aplikacioni ant-malware i aftë për të zbuluar dhe hequr një kompjuter Windows nga adware.