Asxerk.click

Përdoruesit që ndeshen me faqen Asxerk.click duhet të jenë të kujdesshëm. Faqja është konfirmuar se shfaq taktika online dhe mesazhe të ndryshme mashtruese. Mbani në mend se faqet e internetit mashtruese të këtij lloji nuk ka gjasa të hapen nga përdoruesit me dëshirë. Në shumicën dërrmuese të rasteve, ato shihen si rezultat i ridrejtimeve të detyruara. Shkaqet më të zakonshme të ridrejtimeve të tilla janë faqet që përdorin rrjete reklamuese mashtruese dhe PUP ndërhyrëse (Programe Potencialisht të Padëshiruara).

Ajo që përdoruesit shohin në faqen Asxerk.click mund të ndryshojë. Shumë faqe interneti mashtruese janë të afta të rregullojnë truket që shfaqin për t'u përshtatur me adresën IP/gjeolokacionin e vizitorit. Një nga taktikat e vërejtura në faqe është një variant i 'Ju keni vizituar uebsajt të infektuar të paligjshëm'. Kjo taktikë përbëhet nga dritare kërcyese dhe faqja kryesore që shfaq sinjalizime të shumta të rreme të sigurisë.

Paralajmërimet e sigurisë do të paraqiten sikur të jenë dorëzuar nga një shitës me reputacion i sigurisë kompjuterike. Në këtë rast, Asxerk.click shfrytëzon emrin, markën dhe dizajnin e kompanisë McAfee, edhe pse organizata nuk është në asnjë mënyrë e lidhur me faqen. Faqja gjithashtu do të përpiqet të bindë përdoruesit se një skanim i kërcënimeve që ka kryer ka gjetur kërcënime të shumta malware në pajisjet e tyre. Ky është një tjetër pretendim krejtësisht i fabrikuar, pasi asnjë faqe interneti nuk mund të kryejë skanime të tilla vetë.

URL-të

Asxerk.click mund të thërrasë URL-të e mëposhtme:

asxerk.click

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...