Allprofitsurvey.lart

Allprofitsurvey.lart Përshkrimi

Lloji: Adware

Allprofitssurvey.top është një faqe interneti mashtruese që mund të përdoret nga njerëz të paskrupullt për të kryer mashtrime të ndryshme në internet. Përdoruesit që zbresin në faqe mund të prezantohen me mesazhe manipuluese ose truke të tjera inxhinierike sociale.

Për shembull, faqja është vërejtur të premtojë se do t'u zbulojë vizitorëve të saj sekretin për t'u bërë milioner brenda një viti vetëm përmes aktiviteteve në internet. Megjithatë, para se të kenë akses në këtë informacion të vlefshëm, përdoruesve do t'u kërkohet të plotësojnë një anketë fals. Faqja mund ta përdorë këtë sondazh si një mënyrë të përshtatshme për të marrë informacion privat nga përdorues që nuk dyshojnë, duke vepruar në mënyrë efektive si një skemë phishing.

Allprofitsurvey.top mund t'u kërkojë vizitorëve të aktivizojnë njoftimet e tij shtytëse. Në mënyrë tipike, kjo veçori legjitime abuzohet nga faqet e internetit të mashtrimit për të ofruar reklama të padëshiruara dhe të bezdisshme. Reklamat mund të promovojnë faqe shtesë jo të besueshme, dhurata të rreme, platforma të orientuara nga të rriturit, etj. Ato gjithashtu mund të shkaktojnë ridrejtime të padëshiruara ose të shfaqin oferta për PUP (Programe Potencialisht të Padëshiruara) që paraqiten si aplikacione legjitime.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.