Threat Database Keyloggers AGM65s Keylog trojan

AGM65s Keylog trojan

AGM65s Keylog trojan është një parazit kompjuterik dhe i rrezikshëm kompjuterik që mund të komprometojë informacionin personal. Trojan AGM65s Keylog është në gjendje të regjistrojë të dhëna nga aktiviteti në internet dhe më pas të dërgojë informacionin e regjistruar në një vendndodhje të caktuar ftp. Trojan AGM65s Keylog është në gjendje të instalohet nga një backdoor pa njohuri te përdoruesi i kompjuterit. Trojan AGM65s Keylog duhet të zbulohet dhe të hiqet në mënyrë të sigurt përmes një mjeti anti-spyware.

Detajet e sistemit të skedarit

AGM65s Keylog trojan mund të krijojë skedarët e mëposhtëm:
# Emri i skedarit Zbulimet
1. trojanspy.win32.agm.exe
2. editserver.exe

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...