Sådan registreres og aktiveres SpyHunter

Hvis du har downloadet SpyHunter, skal du følge disse instruktioner for at registrere og aktivere din konto.

Hvis du endnu ikke har købt SpyHunter, kan du registrere SpyHunter ved at åbne SpyHunter og klikke på "Køb!" -knappen, der er placeret øverst på SpyHunter's "Hjem" -skærm. Du bliver omdirigeret til vores købsside, hvor du bliver bedt om at indtaste dine kundeoplysninger sammen med en gyldig e-mail-adresse. Efter en vellykket betaling sender systemet en e-mail-bekræftelse til den e-mail-adresse, du har angivet under købsprocessen. Denne "Kontooplysninger" e-mail indeholder dine kontooplysninger og de detaljer, du har brug for for at aktivere SpyHunter.

Bemærk: Du behøver kun at aktivere SpyHunter, hvis den gule "Køb!" ikon er synligt i toppen af de vigtigste SpyHunter vinduet Screenshot. Hvis du ikke kan se "Køb!" ikon, betyder det, at dit SpyHunter-program allerede er aktiveret.

SpyHunter 5 aktiveringsinstruktioner

Sådan aktiveres SpyHunter 5:

1. Først, åben SpyHunter 5 og klik på "Indstillinger" ikonet i hovedsagen SpyHunter 5 vindue Screenshot.
  2. Fanen "Konto" skal som standard være synlig, når vinduet "Indstillinger" åbnes. Under "Aktivér din konto" skal du indtaste din registrerede e-mail-adresse og adgangskode, sendt til dig i din "Kontooplysninger" e-mail. Klik derefter på den blå "Aktivér bruger" -knap skærmbillede.

Bemærk: Når du indtaster dine kontooplysninger, skal du indtaste dem nøjagtigt, som de vises i din "Kontooplysninger" e-mail. Efter vellykket aktivering viser SpyHunter 5 en anmeldelse og en "gyldig bruger" -tekst vises over den nedtonede "Brugeraktiveret" -knap.

SpyHunter til Mac (MacOS) instruktioner

Der er flere metoder til at aktivere SpyHunter til Mac, som er beskrevet nedenfor.

Hvis SpyHunter til Mac (gratis) allerede er installeret på din computer

1. Når du klikker på en "Køb" -knap i SpyHunter til Mac-appen, åbner en webbrowser dig og leder dig til SpyHunter til Mac-købssiden.
  2. Når du har købt det, skal du klikke på ikonet SpyHunter for Mac i din Mac's Dock (normalt placeret i bunden af din skærm).

spyhunter til mac ikon
  3. I de fleste tilfælde viser SpyHunter til Mac vinduet "Aktivér SpyHunter - fuld version" som vist nedenfor.

aktiver spyhunter til mac

Bemærk: Hvis vinduet "Aktivér SpyHunter - fuld version" ikke er synligt , skal du klikke på "Indstillinger" i hovedvinduet i SpyHunter til Mac og klikke på fanen "Konto" øverst i vinduet. Klik derefter på knappen "Aktivér bruger".
  4. Indtast den e-mail-adresse, som du gerne vil bruge til at aktivere SpyHunter til Mac i feltet, og klik på "Næste". Feltet udfyldes med den e-mail-adresse, du brugte til at registrere den gratis version af SpyHunter til Mac. Hvis du ønsker det, kan du ændre e-mail-adressen.

aktiver spyhunter fuld næste
  5. Hvis du ikke allerede har købt andre EnigmaSoft-produkter, skal du oprette en konto for at aktivere. Den næste skærm vil bede dig om at indtaste dit navn og oprette en adgangskode. Udfyld felterne, og klik på knappen "Opret".spyhunter oprette konto
  6. Derefter bliver du bedt om at indtaste din aktiveringsnøgle. Indtast aktiveringstasten, og klik på knappen "Aktivér" for at afslutte processen.

spyhunter aktiveringsnøgle

Hvis SpyHunter til Mac IKKE er installeret på din computer

Hvis du ikke har downloadet SpyHunter til Mac, skal du downloade SpyHunter til Mac.

1. SpyHunter til Mac skal nu lanceres. Klik på linket "Klik her for at logge ind" under knappen "Næste".

spyhunter log ind
  2. Indtast den e-mail-adresse, som du gerne vil bruge til at aktivere SpyHunter til Mac i feltet, og klik på "Næste".

aktivere spyhunter næste
  3. Hvis du ikke allerede har købt andre EnigmaSoft-produkter, skal du oprette en konto for at aktivere. Den næste skærm vil bede dig om at indtaste dit navn og oprette en adgangskode. Udfyld felterne, og klik på knappen "Opret".

oprette konto spyhunter
  4. Derefter bliver du bedt om at indtaste din aktiveringsnøgle. Indtast aktiveringstasten, og klik på knappen "Aktivér" for at afslutte processen.

spyhunter indtast aktiveringstasten

Hvis du har købt SpyHunter og fulgt disse instruktioner, men stadig ikke er i stand til at aktivere SpyHunter, bedes du kontakte vores supportafdeling. Du kan nå vores supportafdeling ved at ringe til + 1-888-360-0646 (kun USA) eller + 1-727-386-7260 (International) og vælge mulighed 2. Du kan også kontakte vores supportafdeling ved at e-maile support@enigmasoftware.com.

Indlæser...