Kuinka rekisteröidä ja aktivoida SpyHunter

Jos olet ladannut SpyHunter, rekisteröi ja aktivoi tilisi noudattamalla näitä ohjeita.

Jos et ole vielä ostanut SpyHunter, voit rekisteröidä SpyHunter avaamalla SpyHunter ja napsauttamalla "OSTA!" -painike, joka sijaitsee SpyHunterin "Koti" -näytön yläosassa. Sinut ohjataan ostossivulle, jolla sinua pyydetään antamaan asiakkaan tiedot voimassa olevan sähköpostiosoitteen lisäksi. Onnistuneen maksun jälkeen järjestelmä lähettää sähköpostivahvistuksen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut ostoprosessin aikana. Tämä "Tilitiedot" -sähköposti sisältää tilitietosi ja yksityiskohdat, jotka sinun on aktivoitava SpyHunter.

Huomaa: Sinun on aktivoitava SpyHunter vain, jos keltainen "OSTA!" kuvake näkyy yläosassa tärkeimmistä SpyHunter ikkunan kuvakaappaus. Jos et näe OSTA! -kuvake tarkoittaa, että SpyHunter-ohjelma on jo aktivoitu.

SpyHunter 5 -aktivointiohjeet

SpyHunter 5 aktivointi:

1. Avaa ensin SpyHunter 5 ja napsauta "Asetukset" -kuvaketta SpyHunter 5 pääikkunan ruutukuvassa.
  2. "Tili" -välilehden pitäisi olla oletuksena näkyvissä, kun "Asetukset" -ikkuna avautuu. Kirjoita "Aktivoi tilisi" -kohdan alle rekisteröity sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, joka lähetetään sinulle "Tilitiedot" -sähköpostiin. Napsauta sitten sinistä "Aktivoi käyttäjä" -painikkeen näyttökuva.

Huomaa: Kun syötät tilitietosi, kirjoita se täsmälleen sellaisena kuin se näkyy tilitiedoissa. Onnistuneen aktivoinnin jälkeen SpyHunter 5 näyttää ilmoituksen ja harmaana näkyvän "Käyttäjän aktivoidun" -painikkeen yläpuolella näkyy teksti "Valid User".

SpyHunter for Mac (MacOS) -ohjeet

Alla on kuvattu useita menetelmiä SpyHunter for Mac aktivoimiseksi.

Jos SpyHunter for Mac (ilmainen) on jo asennettu tietokoneellesi

1. Kun napsautat "Osta" -painiketta SpyHunter for Mac -sovelluksessa, selain avaa ja ohjaa sinut SpyHunter for Mac -sivulle.
  2. Kun olet ostanut, napsauta SpyHunter for Mac -kuvaketta Mac Dockissa (yleensä näytön alareunassa).

vakooja Mac-kuvaketta varten
  3. Useimmissa tapauksissa SpyHunter for Mac näyttää "Activate SpyHunter - Full Version" -ikkunan, kuten alla.

aktivoi vakinainen Macille

Huomaa: Jos "Aktivoi SpyHunter - Koko versio" -ikkuna ei ole näkyvissä , napsauta "Asetukset" SpyHunter for Mac -pääikkunassa ja napsauta "Tili" -välilehteä ikkunan yläosassa. Napsauta sitten "Aktivoi käyttäjä" -painiketta.
  4. Kirjoita kenttään sähköpostiosoite, jota haluat käyttää SpyHunter for Macin aktivoimiseen, ja napsauta "Seuraava". Kenttä on esitäytetty sähköpostiosoitteella, jolla rekisteröit SpyHunter for Mac -version ilmaisen version. Voit halutessasi vaihtaa sähköpostiosoitteen.

aktivoi spyhunter täyteen seuraaksi
  5. Jos et ole jo ostanut muita EnigmaSoft-tuotteita, joudut luomaan tilin aktivoidaksesi. Seuraava näyttö kehottaa sinua antamaan nimesi ja luomaan salasanan. Täytä kentät ja napsauta Luo- painiketta.Spyhunter valita tilin
  6. Seuraavaksi sinua pyydetään antamaan aktivointiavaimesi. Anna aktivointiavain ja suorita prosessi napsauttamalla "Aktivoi" -painiketta.

vakooja-aktivointiavain

Jos SpyHunter for Mac -sovellusta EI asenneta tietokoneellesi

Jos et ole ladannut SpyHunter for Mac -sovellusta, lataa SpyHunter for Mac.

1. SpyHunter for Mac -sovelluksen pitäisi nyt käynnistyä. Napsauta "Seuraava"- painikkeen alla olevaa "Napsauta tätä kirjautuaksesi sisään" -linkkiä.

SpyHunter-sisäänkirjautuminen
  2. Kirjoita kenttään sähköpostiosoite, jota haluat käyttää SpyHunter for Macin aktivoimiseen, ja napsauta "Seuraava".

aktivoi spyhunter seuraaksi
  3. Jos et ole jo ostanut muita EnigmaSoft-tuotteita, joudut luomaan tilin aktivoidaksesi. Seuraava näyttö kehottaa sinua antamaan nimesi ja luomaan salasanan. Täytä kentät ja napsauta "Luo"- painiketta.

luo tili spyhunter
  4. Seuraavaksi sinua pyydetään antamaan aktivointiavaimesi. Anna aktivointiavain ja suorita prosessi napsauttamalla "Aktivoi" -painiketta.

spyhunter kirjoita aktivointiavain

Jos olet ostanut SpyHunter ja noudattanut näitä ohjeita, mutta et edelleenkään pysty aktivoimaan SpyHunter, ota yhteyttä tukipalveluumme. Voit tavoittaa tukiosastomme soittamalla numeroon + 1-888-360-0646 (vain USA) tai + 1-727-386-7260 (kansainvälinen) ja valitsemalla vaihtoehdon 2. Voit ottaa yhteyttä myös tukiosastomme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@enigmasoftware.com.

Ladataan...