Hoe SpyHunter te registreren en te activeren

Als je SpyHunter hebt gedownload, volg dan deze instructies om je account te registreren en te activeren.

Als u SpyHunter nog niet hebt gekocht, kunt u SpyHunter registreren door SpyHunter te openen en op "KOOP!" knop, die zich bovenaan het "Home" -scherm van SpyHunter bevindt. U wordt doorverwezen naar onze aankooppagina waar u wordt gevraagd om uw klantgegevens samen met een geldig e-mailadres in te voeren. Na een succesvolle betaling stuurt het systeem een e-mailbevestiging naar het e-mailadres dat u tijdens het aankoopproces heeft opgegeven. Deze e-mail met "Accountgegevens" bevat uw accountgegevens en de details die u nodig heeft om SpyHunter te activeren.

Opmerking: u hoeft SpyHunter alleen te activeren als het gele "KOOP!" pictogram is zichtbaar bovenaan het hoofdvenster van SpyHunter Screenshot. Als u niet ziet pictogram "KOOP!", dit betekent dat uw SpyHunter-programma al is geactiveerd.

SpyHunter 5 activeringsinstructies

SpyHunter 5 activeren:

1. Open eerst SpyHunter 5 en klik op het pictogram "Instellingen" in het hoofdvenster van SpyHunter 5 Screenshot.
  2. Het tabblad "Account" moet standaard zichtbaar zijn wanneer het venster "Instellingen" wordt geopend. Typ onder "Uw account activeren" uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord, dat naar u is verzonden in uw "Accountgegevens" -mail. Klik vervolgens op de blauwe knop "Gebruiker activeren" Screenshot.

Opmerking: wanneer u uw accountgegevens invoert, typt u deze precies zoals deze worden weergegeven in uw e-mail met "Accountgegevens". Na succesvolle activering zal SpyHunter 5 een melding weergeven en een "Geldige gebruiker" -tekst zal verschijnen boven de grijze "Door gebruiker geactiveerde" knop.

SpyHunter voor Mac (MacOS) instructies

Er zijn verschillende manieren om SpyHunter voor Mac te activeren, die hieronder worden beschreven.

Als SpyHunter voor Mac (gratis) al op uw computer is geïnstalleerd

1. Wanneer u op de knop "Kopen" klikt in de SpyHunter voor Mac-app, wordt er een webbrowser geopend die u naar de aankooppagina van SpyHunter voor Mac leidt.
  2. Nadat je hebt gekocht, klik je op het SpyHunter voor Mac-pictogram in het Dock van je Mac (meestal onder aan je scherm).

spyhunter voor mac-pictogram
  3. In de meeste gevallen zal SpyHunter voor Mac het venster "Activeer SpyHunter - Volledige versie" weergeven, zoals hieronder weergegeven.

activeer spyhunter voor mac

Opmerking: Als het venster "Activeer SpyHunter - Volledige versie" niet zichtbaar is, klik dan op "Instellingen" in het hoofdvenster van SpyHunter voor Mac en klik op het tabblad "Account" bovenaan het venster. Klik vervolgens op de knop "Gebruiker activeren".
  4. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken om SpyHunter voor Mac te activeren in het veld en klik op "Volgende". Het veld wordt vooraf ingevuld met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de gratis versie van SpyHunter voor Mac te registreren. Als je wilt, kun je het e-mailadres wijzigen.

activeer spyhunter vol daarna
  5. Als u nog geen andere EnigmaSoft-producten hebt gekocht, moet u een account aanmaken om te activeren. In het volgende scherm wordt u gevraagd uw naam in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Vul de velden in en klik op de knop "Maken".spyhunter account aanmaken
  6. Vervolgens wordt u gevraagd uw activeringssleutel in te voeren. Voer de activeringssleutel in en klik op de knop "Activeren" om het proces te voltooien.

Spyhunter-activeringssleutel

Als SpyHunter voor Mac NIET op uw computer is geïnstalleerd

Als u SpyHunter voor Mac niet heeft gedownload, download dan SpyHunter voor Mac.

1. SpyHunter voor Mac zou nu moeten starten. Klik op de link "Klik hier om in te loggen" onder de knop "Volgende".

spyhunter inloggen
  2. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken om SpyHunter voor Mac te activeren in het veld en klik op "Volgende".

activeer vervolgens spyhunter
  3. Als u nog geen andere EnigmaSoft-producten hebt gekocht, moet u een account aanmaken om te activeren. In het volgende scherm wordt u gevraagd uw naam in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Vul de velden in en klik op de knop "Maken".

account spyhunter maken
  4. Vervolgens wordt u gevraagd uw activeringssleutel in te voeren. Voer de activeringssleutel in en klik op de knop "Activeren" om het proces te voltooien.

spyhunter voer de activeringssleutel in

Als je SpyHunter hebt gekocht en deze instructies hebt gevolgd maar nog steeds geen SpyHunter kunt activeren, neem dan contact op met onze ondersteuningsafdeling. U kunt onze ondersteuningsafdeling bereiken door te bellen naar + 1-888-360-0646 (alleen VS) of + 1-727-386-7260 (internationaal) en optie 2 te kiezen. U kunt ook contact opnemen met onze ondersteuningsafdeling door een e-mail te sturen naar support@enigmasoftware.com.