Zahkit.pro

Operatorët e faqeve të dyshimta dihet që përdorin teknika të panumërta të inxhinierisë sociale për të bindur përdoruesit të ndërmarrin veprime që përndryshe nuk do të bënin. Një nga këto mashtrime është mashtrimi i vizitorit në besimin se faqja e internetit e tyre e mashtruar po pret përmbajtje shumë argëtuese që ata mund t'i shikojnë vetëm nëse i plotësojnë kërkesat e faqes në internet. Shpesh, faqja do t'i kërkonte përdoruesit të instalonte një azhurnim të rremë të Adobe Flash Player ose të klikonte në butonin 'Lejo' me të cilin prezantohen. Krijuesit e Zahkit.pro kanë marrë qasjen e fundit.

Trukon përdoruesit në lejimin e njoftimeve të shfletuesit të uebit

Pas vizitës në faqen e internetit të Zahkit.pro, nga përdoruesit do të kërkohet të klikojnë në butonin 'Lejo' nëse dëshirojnë të shikojnë përmbajtjen e faqes. Sidoqoftë, vizitorët e faqes Zahkit.pro të cilët klikojnë në butonin ow Lejo ’nuk do të prezantohen me përmbajtjen që u premtuan. Kjo për shkak se nuk ka përmbajtje për tu parë, dhe qëllimi i vetëm i butonit 'Lejo' është të marrë lejen e përdoruesve për të shfaqur njoftimet në shfletuesin e tyre të Uebit. Kjo mund të dëshmojë të jetë shumë intruzive pasi që faqja e internetit Zahkit.pro ka të ngjarë të bombardojë përdoruesit me reklama të parëndësishme dhe të padëshiruara. Për t'i bërë gjërat më keq, faqet e internetit të dyshimta si faqja Zahkit.pro dihet se punojnë në bashkëpunim me rrjete reklamuese me hije, puna e të cilave është të promovojë produkte me cilësi të ulët, si dhe shërbime tepër të shtrenjta dhe ndonjëherë edhe të rreme. Natyrisht, rekomandohet shumë që përdoruesit të shmangin çdo ndërveprim me reklamat e shtyera nga faqja e internetit e Zahkit.pro.

Nëse faqja Zahkit.pro ju ka kërkuar të klikoni në butonin 'Lejo' dhe ju premtuan përmbajtje interesante, mos u besoni atyre. Përkundrazi, thjesht duhet të dilni nga faqja e internetit dhe ta shmangni atë në të ardhmen. Sidoqoftë, përdoruesit që kanë lejuar tashmë faqen Zahkit.pro për të shfaqur njoftimet në shfletuesin e tyre të internetit duhet të revokojnë lejen përmes cilësimeve të shfletuesit të tyre të internetit.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...