Webdefencesurvey.online

Webdefencesurvey.online Përshkrimi

Lloji: Adware

Krijuesit e softuerit të dyshimtë ose të pasigurt zgjedhin gjithmonë mënyrën më të lehtë për të futur aplikacionet e tyre në kompjuterët e përdoruesve të kompjuterit që nuk dyshojnë. Një nga metodat e tyre më efektive është të bindin përdoruesit e pafajshëm të kompjuterit që të klikojnë butonin "Lejo" të shfaqur me lehtësi për të luajtur një video. Ky është rasti me një faqe interneti të quajtur Webdefencesurvey.online që po shqetëson makinat e përdoruesve të kompjuterave kohët e fundit.

Kur vizitoni këtë domen, do të shihni një dritare kërcyese, sipas së cilës duhet të klikoni butonin 'Lejo'. Megjithatë, në vend që të aksesojnë një video, përdoruesit e kompjuterit do të lejojnë Webdefencesurvey.online të ekzekutojë detyrën që ishte programuar të përmbushte, e cila është të shfaqë reklama të shumta, pushtuese dhe të padëshiruara në ekranet e përdoruesve. Prandaj, duhet të injoroni kërkesat e Webdefencesurvey.online dhe të mos klikoni kurrë butonin "Lejo". Duke bërë këtë, ju mund të instaloni një Program Potencialisht të Padëshiruar (PUP), një program adware apo edhe aplikacione të pasigurta, përveçse t'i nënshtroheni reklamave të tij dhe veprimeve të tjera që mund të përfundojnë të dëmshme.

Webdefencesurvey.online mund të ndryshojë faqen kryesore të përdoruesve dhe cilësimet e shfletuesit. Një ndryshim i tillë i paautorizuar mund të jetë për shkak të një rrëmbyesi të shfletuesit. Këto aplikacione mund të instalohen lehtësisht si shtesa në aplikacione pa pagesë dhe mund të ndikojnë në Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer dhe më shumë.

Webdefencesurvey.online mund të hiqet lehtësisht nga një makinë e prekur nga një aplikacion anti-malware.

Shfajësimi i faqes

Enigmasoftware.com nuk është i lidhur, i lidhur, i sponsorizuar ose i zotëruar nga krijuesit ose shpërndarësit e malware të përmendur në këtë artikull . Ky artikull NUK duhet të gabohet ose ngatërrohet duke u lidhur në asnjë mënyrë me promovimin ose miratimin e malware. Synimi ynë është të ofrojmë informacion që do të edukojë përdoruesit e kompjuterit se si të zbulojnë dhe në fund të heqin malware nga kompjuteri i tyre me ndihmën e SpyHunter dhe/ose udhëzimeve për heqjen manuale të dhëna në këtë artikull.

Ky artikull ofrohet "siç është" dhe për t'u përdorur vetëm për qëllime informative edukative. Duke ndjekur çdo udhëzim në këtë artikull, ju pranoni të jeni të detyruar nga mohimi i përgjegjësisë. Ne nuk japim asnjë garanci se ky artikull do t'ju ndihmojë të hiqni plotësisht kërcënimet e malware në kompjuterin tuaj. Spyware ndryshon rregullisht; prandaj, është e vështirë të pastrohet plotësisht një makinë e infektuar me mjete manuale.