Usinesmycete.info

Si shumë faqe të tjera të këtij lloji, Usinesmycete.info është një faqe e poshtër, qëllimi i vetëm i të cilit është të mashtrojë vizitorët e tij në lejimin e tij për të shfaqur njoftimet e shfletuesit të uebit. Uebfaqe të tilla priren t'i mashtrojnë përdoruesit të besojnë se po presin përmbajtje tërheqëse si një video interesante ose një galeri me imazhe me cilësi të lartë. Sidoqoftë, kjo nuk ndodh kurrë, dhe nëse vizitorët bien për këtë ndërlikim, ata mund të lejojnë që faqja me hije të shfaqë njoftimet në shfletuesin e tyre të Uebit. Sigurisht, njoftimet e shfletuesit të uebit mund të jenë një mjet i dobishëm nëse ato janë në duart e duhura. Uebfaqet legjitime shpesh kërkojnë leje për të shfaqur njoftimet e shfletuesve të uebit në mënyrë që t'i mbajnë vizitorët e tyre të azhurnuar me marrëveshje të reja, thashetheme të fundit ose lajme që prishin. Sidoqoftë, faqet e internetit të dyshimta si Usinesmycete.info nuk japin përmbajtje me vlerë, dhe nuk duhet t'i lejoni ata të shfaqin njoftimet në shfletuesin tuaj të internetit.

Truket e përdoruesve me një skedar të shkarkimit të Bogus

Kur një përdorues viziton faqen Usinesmycete.info, faqja do të shfaqë një alarm për një shkarkim në pritje të një skedari që përdoruesi mund të dëshirojë. Sidoqoftë, vizitorit i thuhet që nëse duan ta shkarkojnë skedarin me sukses, ata duhet të klikojnë në butonin 'Lejo'. Operatorët e faqes së internetit Usinesmycete.info janë siguruar që kjo faqe me hije të jetë e disponueshme si për përdoruesit e desktopit ashtu edhe për përdoruesit celular. Nëse bashkëshortët pas Usinesmycete.info marrin lejen e dëshiruar, ata nuk do të humbin kohë dhe do të fillojnë të bombardojnë përdoruesin me reklama të padëshiruara përmes njoftimit të shfletuesit të tij në ueb. Shpesh, faqet e poshtëruara si faqja Usinesmycete.info kanë tendencë të promovojnë shërbime jo të besueshme, si dhe produkte me cilësi të ulët. Përdoruesit e kompjuterave këshillohen të shmangin angazhimin me reklamat e shfaqura nga faqja e internetit me hije Usinesmycete.info.

Nëse jeni duke marrë reklama nga faqja Usinesmycete.info përmes njoftimeve të shfletuesit tuaj të uebit, zgjidhja e problemit është mjaft e thjeshtë. Hapni cilësimet e shfletuesit tuaj të uebit dhe sigurohuni që të revokoni të gjitha lejet e dhëna në faqen e internetit të mashtrimeve.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...