Threat Database Trojans Versioni i sistemit të shiritit të detyrave 1.0.0.2 Virus

Versioni i sistemit të shiritit të detyrave 1.0.0.2 Virus

Sistemi i Taskbar-it është një infeksion trojan që shkon pas kompjuterëve Windows dhe ka funksionin për të marrë nën kontroll makinën e infektuar dhe për të ekzekutuar procese të ndryshme dëmtuese në të. Sistemi i Taskbar-it i përket familjes së panumërt të infeksioneve trojan dhe mund të shkaktojë lloje të shumta dëmtimesh në kompjuterin e infektuar.

Infeksionet si Sistemi i Taskbar-it janë shumë të zakonshme dhe ato mund të përdoren në shumë mënyra nga aktorët e tyre të paligjshëm. Sistemi i Taskbar-it është një infeksion i ri trojan dhe ne nuk kemi të dhëna të mjaftueshme për t'ju treguar qëllimin përfundimtar specifik të këtij infeksioni. Megjithatë, ne ende mund t'ju informojmë për këtë Trojan dhe gjithashtu mund t'ju ndihmojmë ta hiqni atë nga kompjuteri juaj në rast se jeni infektuar prej tij. Pra, nëse besoni se ky infeksion kërcënues mund të ketë hyrë së fundi në sistemin tuaj dhe aktualisht po funksionon nga brenda tij, ju inkurajojmë të lexoni të gjithë informacionin e dhënë në këtë faqe dhe ta hiqni këtë infeksion në mënyrë që të merrni rezultatet më të mira.

Për të hequr sistemin e shiritit të detyrave, fillimisht duhet të përpiqeni të çinstaloni programin që solli virusin brenda kompjuterit tuaj, duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

1. Klikoni në ikonën e Windows në këndin e poshtëm të majtë të ekranit (Menyja Start).

2. Zgjidhni opsionin Control Panel dhe shkoni te Uninstall a Program from Control Panel.

3. Gjeni programin që mendoni se ju ka infektuar me Taskbar System në listën e mëposhtme dhe zgjidhni atë.

4. Klikoni në opsionin Uninstall dhe vazhdoni me hapat nga çinstaluesi për të hequr programin e padëshiruar.

Bëni të njëjtën gjë me çdo program tjetër nga lista që duken të padëshiruar dhe të pasigurt.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...