Seriorladded.info

Ka shumë faqe në internet me hije të panumërta që nuk mbajnë ndonjë përmbajtje të vlefshme dhe qëllimi kryesor i të cilit është të promovojë produkte të shëmtuar dhe shërbime fals. Ndër këto faqe të dyshimta në internet është faqja Seriorladded.info. Operatorët e Seriorladded.info gjenerojnë të ardhura duke rrëmbyer njoftimet e shfletuesit të uebit të vizitorëve të tyre dhe duke i bombarduar me reklama.

Paraqet Vizitorët me një CAPTCHA të Bogus

Për t'i mashtruar përdoruesit që të lejojnë faqen e Seriorladded.info të shfaqë njoftimet e shfletuesit në Internet, faqja e poshtër do t'u kërkojë atyre që të klikojnë në butonin "Lejimi" që supozohet se do të konfirmojnë që ata nuk janë një robot. Sidoqoftë, kjo nuk është një CAPTCHA e vërtetë, dhe duke klikuar në butonin 'Lejo' do të mundësojë që faqja e internetit e Seriorladded.info të fillojë spamm përdoruesin me reklama të padëshiruara përmes funksionit të njoftimeve të shfletuesit të tij në ueb. Ky është një mashtrim i përdorur nga operatorë të shumtë të faqeve të internetit të rrepta si faqja Seriorladded.info.

Përdoruesit që pengohen në faqen Seriorladded.info ka të ngjarë të shikojnë faqe të tjera të rreme. Shpesh, faqet e argëtimit të të rriturve, dhuratat fals, platforma të rrjedhshme të paligjshme dhe site të ngjashme me hije promovojnë njëri-tjetrin. Stronglyshtë fuqimisht e këshillueshme që të shmangni shfletimin e faqeve në internet të keqe pasi mund të gjeni diçka shumë më keq sesa një faqe e rreme e krijuar për të rrëmbyer njoftimet e shfletuesit tuaj. Produktet e promovuara nga faqja Seriorladded.info ka të ngjarë të jenë me cilësi të ulët, dhe shërbimet mund të jenë me çmime të tepërta ose falsifikim të çiltër. Ju duhet të shmangni ndërveprimin me reklamat me të cilat do të prezantojë faqja Seriorladded.info.

Nëse po merrni njoftime nga faqja e internetit e Seriorladded.info, mos harroni të klikoni mbi to dhe sigurohuni që të revokoni të gjitha lejet e dhëna kësaj faqe me hije përmes njoftimeve të shfletuesit tuaj të uebit.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...