Threat Database Browser Hijackers Getmackeepersoftpro.xyz

Getmackeepersoftpro.xyz

Uebfaqja e Getmackeepersoftpro.xyz është një sit i mashtruar, qëllimi i të cilit është të promovojë PUP (Programet Potencialisht të Padëshiruar) që synojnë pajisjet Apple. Pasi një vizitor fillon faqen Getmackeepersoftpro.xyz, faqja do të zbulojë se çfarë pajisje përdoruesi përdor. Kjo faqe në internet mund të përcaktojë modelin dhe markën e sistemit të përdoruesit. Vizitori do të përshëndetet me një dritare pop-up fals që reklamon një shërbim VPN për kompjuterët Mac. Përndryshe, nëse përdoruesi po viziton sitin e errët përmes iPhone ose iPad të tyre, ata do të paraqiten me një mesazh të ngjashëm pop-up për të promovuar një aplikacion për pajisjen e tyre. Shtë thelbësore që përdoruesit të shmangin shkarkimin e ndonjë programi nga burime me hije ose të pakonfirmuara pasi produktet që ata promovojnë nuk janë të besueshme dhe mund të përfundojnë duke dëmtuar sistemin tuaj.

Promovon Dodgy VPN dhe Shërbime të ngjashme

Duket se shumica e softuerëve të promovuar nga faqja e internetit Getmackeepersoftpro.xyz janë VPN të lidhura ose të lidhura me shërbime të ndryshme proxy. Për t'i bindur përdoruesit të instalojnë aplikacionin e rekomanduar, operatorët e faqes Getmackeepersoftpro.xyz u premtojnë atyre siguri shtesë për të dhënat dhe identitetin e tyre. Për më tepër, ata deklarojnë se instalimi i produktit të tyre gjithashtu do ta ruajë sistemin e tyre të sigurt nga malware dhe përmbajtja e poshtër. Shërbimet VPN janë një mjet i njohur për përdoruesit e panumërt në internet, por sigurisht që është mirë të qëndroni larg produkteve të shëmtuar si ato të promovuara nga faqja e internetit e Getmackeepersoftpro.xyz. Aplikimet e promovuara nga faqja e internetit Getmackeepersoftpro.xyz janë identifikuar si PUP nga disa mjete anti-malware.

Përdoruesit që kanë instaluar softuer të promovuar nga faqja e internetit Getmackeepersoftpro.xyz këshillohen ta heqin atë më shpejt sesa më vonë. PUP-et, si aplikacionet e ofruara nga kjo faqe e paqëndrueshme, nuk do të dëmtojnë pajisjen tuaj dhe nuk kërcënojnë sigurinë e të dhënave tuaja. Sidoqoftë, PUP-et tentojnë të zvogëlojnë cilësinë e shfletimit të përdoruesit dhe rekomandohet heqja e menjëhershme. Përdoruesit mund të çinstalojnë aplikimet me dorë ose t'i besojnë një zgjidhje me reputacion antivirus për të hequr PUP-et nga sistemi i tyre shpejt dhe me siguri.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...