Radio Free Streaming

Radio Free Streaming është një aplikacion që paraqet veten si një mjet i dobishëm për përdoruesit që kënaqen me dëgjimin e radios. Krijuesit e aplikacionit Free Streaming Radio pretendojnë se u ofrojnë përdoruesve transmetime radio në internet që do t'i mbajnë ata të argëtohen për orë të tëra. Sidoqoftë, të gjitha transmetimet e radios që ofron Radio streaming falas janë në dispozicion online falas. Nuk ka nevojë që përdoruesit të instalojnë aplikacione të palëve të treta si shtesa Radio Free Streaming për të marrë përmbajtje që është në dispozicion falas me një klik larg. Pas analizimit të kësaj kërkese, ekspertët e sigurisë në internet e kanë identifikuar atë si PUP (Program Potencialisht i Padëshirueshëm).

Vendos një faqe të re Tab

PUP-të si Radio Free Streaming Radio nuk janë në thelb të pasigurta për sistemin tuaj dhe nuk përbëjnë një kërcënim për sigurinë e të dhënave tuaja. Sidoqoftë, PUP-të nuk ofrojnë ndonjë përmbajtje të vlefshme dhe ka shumë të ngjarë të irritojnë përdoruesit. Përdoruesit që kanë instaluar Shtesën e Lirë Radio raportojnë që kjo kërkesë i ka ndryshuar automatikisht cilësimet e shfletuesit të tij. Duke ndryshuar cilësimet e përdoruesit, Aplikacioni Free Streaming Radio ndryshon faqen e tyre të skedave të reja. Faqja që Shtesa Radio Free Streaming përcakton si një faqe të re skedash të paracaktuar është Kërkimi.freestreamingradiotab.net. Sidoqoftë, kjo uebfaqe e re që përdoruesit u kërkohet të përdorin është aktualisht offline. Kjo do të thotë që sa herë që përdoruesit përpiqen të hapin një skedë të re, ata do të përshëndeten me një mesazh gabimi.

Studiuesit e Malware këshillojnë përdoruesit të heqin menjëherë Shtesën e Lirë Free Radio nga sistemi i tyre. Kjo mund të arrihet ose me dorë përmes cilësimeve të tyre ose me ndihmën e një suite antivirus legjitim që do ta heq PUP me shpejtësi. Për të shmangur hasjen në PUP ose dëmtuesve të ngjashëm, këshillohet të shmangni shfletimin e faqeve në internet me hije si platformat e programeve për të rritur video të rritur, faqet e rrjedhjes së paligjshme, gjurmuesit përrua, etj.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...