Threat Database Dialers Dialer seksi familjar

Dialer seksi familjar

Family Sex Dialer (nganjëherë i njohur si Familysex.com) është një telefonues që rikonfiguron cilësimet e telefonit dhe lidhet me internetin nëpërmjet numrave telefonikë të shtrenjtë ose ndërkombëtarë. Ky numërues përdoret për faqet pornografike të lidhura me të rriturit. Pas instalimit të Family Sex Dialer, përdoruesi mund të marrë një faturë telefonike shumë të madhe.

Detajet e sistemit të skedarit

Dialer seksi familjar mund të krijojë skedarët e mëposhtëm:
# Emri i skedarit Zbulimet
1. family-sex-private-archive-click-here.exe

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...