Dengelmeg.com

Siti i Dengelmeg.com është një faqe që do të përpiqej të rrëmbejë njoftimet e shfletuesit tuaj të uebit për të promovuar produkte të shëmtuar dhe shërbime me hije. Ndërsa njoftimet e shfletuesit të uebit mund të jenë një mjet i dobishëm nëse përdoret në mënyrën e duhur, faqet e internetit të dyshimta i përdorin ato vetëm për të bombarduar vizitorët e tyre me reklama të padëshiruara dhe të parëndësishme.

Promovon Produkte Dodgy dhe Shërbime me hije

Operatorët e faqeve të dyshimta si faqja e Dengelmeg.com priren të përdorin një shumëllojshmëri të mashtrimeve për t'i dhënë përdoruesit t'i lejojë ata të shfaqin njoftimet e shfletuesit të uebit. Duket se faqja e Dengelmeg.com pretendon të presë përmbajtje për të rritur pasi vizitorëve të saj u kërkohet të konfirmojnë moshën e tyre. Sidoqoftë, kjo nuk është gjë tjetër veçse një mashtrim pasi të klikosh në butonin që do të konfirmojë moshën tënde në të vërtetë do të japësh lejen e faqes me hije për të shfaqur njoftimet e shfletuesit.

Farshtë shumë më e mundshme që përdoruesit të cilët shfletojnë përmbajtjen e shëmtuar të vijnë në faqen e Dengelmeg.com. Kjo është për shkak të faktit se faqet e dyshimta të internetit kanë tendencë të promovojnë njëri-tjetrin për të gjeneruar më shumë trafik. Për më tepër, nëse faqja e Dengelmeg.com merr lejen tuaj për të shfaqur njoftimet e shfletuesit në ueb, shpejt do të vini re që kjo faqe nuk do të hezitonte të ju bombardonte me reklama për produkte të ndryshme me cilësi të ulët dhe shërbime të rreme. Ju duhet të shmangni klikimin në ndonjë nga reklamat e promovuara nga faqja e Dengelmeg.com pasi ato janë larg të besueshme.

Nëse jeni duke provuar njoftime të vazhdueshme të shfletuesit të Ueb-it nga faqja Dengelmeg.com, duhet të shikoni në revokimin e të gjitha lejeve të dhëna për këtë sit të mashtruar. Kjo mund të bëhet me lehtësi përmes njoftimeve të shfletuesit tuaj të uebit.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...