16Shop

16Shop Përshkrimi

Gjithnjë e më shumë hilevistë në internet po zgjedhin të përdorin faqet e phishing PayPal për të gjeneruar të ardhura nga shpina e përdoruesve që nuk dyshojnë. Një nga mjetet më të përdorura për krijimin e faqeve të phishing është kit 16Shop. Autorët e çantës së phishing 16Shop janë me përvojë në zonë. Analistët e sigurimit kibernetik janë të njohur me punën e grupit të hakerave që fshihen pas çantës së phishing 16Shop. Me kalimin e viteve, këta kriminelë në internet kanë zhvilluar faqe phishing, duke imituar shërbime online të përdorura zakonisht, siç janë American Express, Apple dhe Amazon.

Krijuesit e kompletit 16Shop u ofrojnë klientëve të tyre shumë marramendje

Krijuesit e pajisjes së phishing 16Shop kanë vendosur të synojnë PayPal në fushatën e tyre të fundit. Kompleti 16Shop mund të përdoret nga individë me hije në të gjithë botën pasi nuk është në dispozicion vetëm në anglisht, por edhe në spanjisht, gjermanisht, japonisht dhe tajlandez. Rrëmbyesit kibernetikë të cilët vendosin të përfitojnë nga kit 16Shop madje nuk kanë nevojë të kenë një shërbim Web hosting për të kryer operacionet e tyre me qëllim të keq. Kjo për faktin se autorët e kit phishing 16Shop u sigurojnë klientëve të tyre një server të gatshëm. Për më tepër, krijuesit e kompletit 16Shop kanë zhvilluar një ndërfaqe miqësore për përdoruesin për panelin e tyre të administratorit, gjë që e bën kit phishing edhe më të lehtë për t’u përdorur. Banda që qëndron pas kit 16Shop gjithashtu u siguron klientëve të tyre mbështetje live chat që është përgjegjëse për zgjidhjen e çdo çështje që mund të ketë. Të gjitha këto marrëzi me siguri kanë kaluar një rrugë të gjatë për të fituar klientë të rinj për krijuesit e kompletit të phishing 16Shop pasi ky mjet po rritet në popullaritet.

aftësitë

Ashtu si shumica e faqeve të phishing, ato të krijuara me kit 16Shop janë në gjendje të mbledhin letrat kredenciale të përdoruesve të synuar. Sidoqoftë, 16Shop është gjithashtu i aftë të mbledhë të dhëna shtesë të ndjeshme që e bëjnë këtë mjet edhe më të rrezikshëm. Kërcimtarët në internet që përfitojnë nga pajisja e phishing 16Shop gjithashtu do të jenë në gjendje të marrin duart e tyre mbi informacionin e kartës së kreditit të viktimës, vendndodhjet gjeografike, numrin e telefonit celular dhe adresën e postës elektronike. Të dhënat në fjalë mblidhen duke i kërkuar përdoruesit të plotësojë detajet e tyre personale në urdhërat e konfirmimit fals që janë ndërtuar për t'u ngjarë me sinjalizimet origjinale që do të shfaqte shërbimi PayPal. Të gjitha të dhënat e ndjeshme të mbledhura në fushatë do të transferohen në kutinë e postës elektronike të sulmuesve.

Kompleti i phishing 16Shop po fiton popullaritet për shkak të ndërfaqes miqësore për përdoruesit dhe mbështetjes që autorët e saj u ofrojnë klientëve të tyre. Kjo e bën çantën e phishing 16Shop një nga kërcënimet më të dukshme të këtij lloji për momentin. Ekspertët e malware këshillojnë përdoruesit të jenë shumë të kujdesshëm kur plotësojnë informacione të ndjeshme - mbajini vëmendjen në faqen e internetit për çdo mospërputhje dhe sjellje të dyshimtë, nëse zbulohet e tillë mos i jepni faqen me informacionin tuaj personal dhe dilni nga faqja.

Leave a Reply

Please DO NOT use this comment system for support or billing questions. For SpyHunter technical support requests, please contact our technical support team directly by opening a customer support ticket via your SpyHunter. For billing issues, please refer to our "Billing Questions or Problems?" page. For general inquiries (complaints, legal, press, marketing, copyright), visit our "Inquiries and Feedback" page.


HTML is not allowed.