SpySoldier

Karta e rezultateve të kërcënimit

Niveli i Kërcënimit: 90 % (Lartë)
Kompjuterët e infektuar: 5
Parë për herë të parë: July 24, 2009
Parë për herë të fundit: February 21, 2019
OS/OS të prekura: Windows

SpySoldier (i njohur gjithashtu si Spy Soldier) është një aplikacion mashtrues anti-spyware që zakonisht instalohet në një kompjuter me ndihmën e trojanëve të lidhur ose përmes dobësive të sigurisë së shfletuesit. SpySoldier lëshohet në fillimin e Windows dhe mund të gjenerojë skanime të rreme të sistemit që shfaqin rezultate fiktive dhe ndonjëherë tepër të ekzagjeruara të infeksionit, së bashku me mesazhe paralajmëruese dhe dritare të fabrikuara, në mënyrë që të mashtrojë përdoruesin që të besojë se kompjuteri është infektuar. Përdoruesit më pas i kërkohet të blejë dhe shkarkojë versionin e plotë të SpySoldier për të luftuar këto kërcënime.

Biskota

U gjetën kukitë e mëposhtme:

spysoldier

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...