Sciencedaily.news

Faqja e internetit me përvojë.news është akoma një uebfaqe tjetër që pret asnjë përmbajtje kuptimi ose vlere. Faqet e rreme si faqja e Skiencaily.news shërbejnë vetëm për një qëllim - për të bindur vizitorin që t'i autorizojë ata të shfaqin njoftimet e shfletuesit të uebit.

Spams përdoruesit me reklama të padëshiruar

Uebfaqja e Skiencaily.news ka të ngjarë të përdorë përdoruesit për të vizituar faqen e tyre të internetit duke paraqitur si një faqe informuese që do të përmbante interesante të reja nga bota e shkencës. Sidoqoftë, kjo nuk vlen për këtë rast, me siguri, dhe faqja Scappy Daily.news nuk përmban ndonjë informacion ose veçori të vlefshme. Sapo një vizitor do të hapë sitin Sciencaily.news, atyre do t'u kërkohet të lejojnë faqen të shfaqë njoftimet në shfletuesin e tij të internetit. Faqet origjinale të Uebit mund të ofrojnë njoftime të dobishme për përdoruesit e tyre, por faqet fals si faqja e internetit e Scienc Daily.news kanë një qëllim, dhe kjo është të shtyhen reklamat e padëshiruara

Vizitorët që bien dakord të lejojnë faqen e Sciencaily.news të shfaq njoftime në shfletuesin e tyre të Uebit do të bombardohen me një rrjedhë të pafundme reklamash të parëndësishme menjëherë blog blogs interesant, shërbime tepër të shtrenjta, produkte me cilësi të ulët, platforma me hije të rrjedhura, etj. uebfaqja e Sciencaily.news punon në bashkëpunim me rrjetet e reklamave të shndritshme, rekomandohet fuqimisht që përdoruesit të shmangin përfshirjen në reklamat e shfaqura nga kjo faqe me hije.

Fatmirësisht, aktiviteti i uebfaqes Sc Science.news nuk mund të klasifikohet si i pasigurt. Sidoqoftë, faqja e internetit me përvojë.news mund të ndikojë negativisht në cilësinë tuaj të shfletimit, pasi do të merrni reklama të vazhdueshme edhe nëse kërkoni në faqe të ligjshme. Nëse dëshironi t'i jepni fund përmbytjes së reklamës, mund të duhet të shkoni te cilësimet e shfletuesit tuaj të uebit dhe të siguroheni që të revokoni të gjitha lejet e dhëna për këtë faqe të poshtër. Shmangni shfletimin e faqeve të dyshimta në të ardhmen, dhe do të keni shumë më pak të ngjarë të pengoheni në një faqe të rreme si faqja e Skiencaily.news përsëri.

Në trend

Më e shikuara

Po ngarkohet...