Threat Database Malware Autoit V3 Script

Autoit V3 Script

Autoit v3 Script është një virus kompjuterik që mund të depërtojë në një sistem pa lejen e përdoruesit të kompjuterit. Veprimet e Autoit v3 Script janë si ato të një kali trojan që rrëshqet në një kompjuter të cenueshëm pa dhënë asnjë tregues për përdoruesit e kompjuterit, duke lejuar kështu që Autoit v3 Script të funksionojë në sfond pa u zbuluar.

Hakerat në distancë mund të përdorin kërcënime si Autoit v3 Script për të hyrë në zona të caktuara të një kompjuteri të infektuar. Ndërsa Autoit v3 Script mund të mos përbëjë një kërcënim masiv më vete, ai është i rrezikshëm në duart e një hakeri të largët që kërkon të grabisë të dhënat.

Ata që mund të dyshojnë për infektim të Autoit v3 Script në kompjuterin e tyre do të duan të ndërmarrin veprime të menjëhershme për të eliminuar kërcënimin për të zvogëluar rrezikun e një hakeri për të hyrë në të dhënat personale. Procesi i heqjes së sigurt të Autoit v3 Script zakonisht realizohet duke përdorur një burim antimalware që është në gjendje të zbulojë dhe heqë automatikisht kërcënimet e kalit të Trojës.

Në trend

Po ngarkohet...